Eftknc Tecrübeli anneler bugün ikili tarama sonucumu aldım doktorumuz üçlü tarama yapalım 2 hafta sonra dedi risk mi var sizce anlayan yorum yapabilir mi stresten karnıma ağrılar girdi 😔
Memmedli Eftknc kağıtta risk varmı yazıyo. Benımkınde downsendrom neqativ yazıyo. 3 lu ister istemez bilemem ama isterse yaptırırım. Ama içimde rahat
Ozge20ulu Eftknc doktorun nasıl canim iyi çıktıysa ve doktor eğer profosor se genelde 3 taramayı istemiyor bende istemedi , anlamında başka doktor su oda istememişti test sonucunu başka doktora da gosterebilirsin , endiselenme nazende para tuzağı olabiliyor 😔
Alinaz Eftknc sizde kan pıhtılaşması falan mı var free beta baya yüksek çıkmış doktorunuz birşey demedi mi
Eceee7 Eftknc ben ikili riskli çıkınca istemedim sonuc ne olursa olsun fikrim degismez dedim sonra 18.haftada organ taramasina gittik perinatolijiye risk cikti doktor amnio sentez i önerdi basta karşı çıksamda yaptrdim cok şükür sonucumuz iyi cikti. Sizinkisi bence benimkinin yanında risk degil cok cok düşük riskiniz bence birsey çıkmaz 3 lu de ama.2.li 3 lu cok farki yok hepsi olasilik yas ilerledikçe risk yükseliyor ben 35 yaşındayım birde bebisimizin bir damari sağdan degilde soldan gelişmiş ondan kaynaklı risk yuksekti cok şükür iyi
Eftknc Ozge20ulu başka doktora gösterdim korkulacak bir şey yok gibi görünüyor ama emin olmak için üçlü yapmayı öneririm bende dedi
Ozge20ulu Eftknc nift testi yaptırmak çok mantıklı geliyo bana İkili test Üçlü test Dörtlü test Detaylı ultrason bunların hepsi olmaktansa bide özele gitsen nift testi parasını geciyo valla 😔 inşallah hiç bir problem yoktur canim
Eftknc Memmedli tek elime verdikleri bu burun kemiği şu ense kalınlığı şu diye de söylemedi doktor hiç bilmiyorum 😔 birde ilk gebeliğim bu konuda bir bilgim de yoktu bende bir şey sormadım
Memmedli Eftknc doktorun tepkisindende insan anlıyo. Bende ense kemiyi 2 m qaliba. Bende tam anlamıyorum ama normal dedı
Eftknc Eceee7 içimi rahatlattınız teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur bir şey çıkmaz 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
i_s_mom Eftknc nazal bone pozitif cıkması lazım burun kemiği yani benim 1,1 Mm di siz de kaç cıktı? Bir problem yok dediler bu hafta oldu benimde
Eftknc i_s_mom i_s_mom dediğinizi bilmiyorum doktor öyle bir şey demedi benim ilk gebeliğim bir bilgim de yok nerden öğreneceğim onu
Eftknc Alinaz yok yani bilmiyorum doktor bir şey demedi suyum, kalp atışları, kilosu vs her şeye normal dedi