ozlemsimsek Arkadaşlar herkese selam. Böyle bir şey sormak istiyorum. Ben Mitokondri nakli prosedürüne girmek istiyorum. Aramızda bu prosedürü deneyen veya bu prosedürle ilgili bir şey duyan var mı?
ardemir1990 ozlemsimsek Ben de çok merak ediyorum. Özellikle bu prosedüründen yararlanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Bilen duyan varsa yazabilir misiniz?
songul89 ozlemsimsek ben de merak ediyorum.Kendi bebeğine tamamen genetik olarak sahip olmak harika bir şey. Biraz aratırdım ama doğru mu yanlış mi bilmiyorum.
ozlemsimsek ardemir1990 Bildiğim kadarıyla mitokondri nakli prosedürü Türkiyede yapılmıyor. Yurtdışında yapıldığı duydum ama nerde ve hangi kliniklerde bilmiyorum. Şimdi araştırma yapıyorum. Birşey öğrenirsem size de haber vereceğim
ardemir1990 ozlemsimsek Nerde yapıldığını biliyor musunuz? Avrupada yapıldığını duydum ama daha yakın nerede olabilir?
ozlemsimsek ardemir1990 Birkaç insanı sordum Kıbrıs, Gürcistan ve Ukrayna yapıldığı duydum. En yakın ülkeler arasından bunlar ama nerde daha garantili olduğunu bilmiyorum. Türkiyede böyle bir şey yapılıyor mu
ozlemsimsek gizemcetin kendi yumurtalarına enerji vermek için en iyi prosedürlerden biridir ama nerde en iyi ugulandığı bilmiyorum
gizemcetin songul89 İnternette Kıbrısta ve Ukraynada yapıldığını öğrenebildim ama nerde daha iyi olduğunu bilmiyorum. Fiyatlar hem Kıbrısta hem de Ukraynada yüksek. Artık siz karar vereceksiniz
ardemir1990 gizemcetin evet fiyatlar yüksek ama olumlu sonucu almak istiyorum bu yüzden hala net kararı alamadım. Ukraynada Biotexcom kliniği var. Belki bu kliniği ile ilgili bir şey duydunuz?
gizemcetin ardemir1990 bu skandal olan klinigi değil mi? yani bu kliniği ile ilgili yaklaşık yarım sene önce haber çıktı.
songul89 ozlemsimsek herhangi bir kliniğe gitmeden önce bilgi toplamak istiyorum. Ayrıca farklı kliniklerin hizmetlerinden faydalanan arkadaşlardan yorumları okumak isterim. aramızda böyle arkadaşlar varsa mutlaka bana yazın.
ardemir1990 gizemcetin evet bir çok haberde çıktı. Forumlarda birkaç kızı sordum. İyi bir klinik olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum. Gideyim konuşayım ilk önce sonra paketi alıp almayacağıma karar vereceğim
fatmaadanir512 arkadaşlar mitokondri nakli prosedürü uygulayan ve olumlu sonucu alan aramızda var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız