Sbnll Merhaba arkadaşlar ,doğuma az kaldı heyecanlar artmaya başladı 🤗hastane kapısını nasıl süslediniz ya da nasıl süsleyeceksiniz. Ben ahşap süsü aldım ama kapıya çivi çakmadan olmaz onu götürmeyeceğim sanırsam. Başka nasıl süsleme yapabilirim.
DaisyMom Sbnll kapiya yapisabilen askilar oluyorya plastik vakumlu.Oyle bir sey alip yapabilirsiniz kucuk bir ip takip susunuze asarsiniz.Bende oyle yapicam insAllah unutmamda alirim 😂 tul alip o sekilde kapiya kurdele goruntusude verebilirsin🤗
Beyzabuglem Sbnll ben doğum paketi olarak aldım herşeyi içinde nasıl olcak bilmiyorum oyuzden kendim bişey almicam
seymaergun Sbnll bir hemşire olarak, kapı süsü vs asla götürmem hastaneye, hele ki bu zamanda… Kapılar enfeksiyonun yayilmasi için en uygun alan şuan.
DaisyMom Sbnll cok agir degildir diye dusunuyorum ahsap pono.Uygun birsey alip evde bir deneyin isterseniz dis kapiniza felan.🤔
harikavas Sbnll tekzen gibi yerlerde Demir kapı asacak var çok kullanışlı oluyor oda https://www.tekzen.com.tr/zen-home-kapi-arkasi-aski-hf7016040050-2762570 ben öyle yapıcam inşallah iple süsü tutturup 😊
91ARIN91ASK Sbnll kurdele ile kapı üstünden koluna doğru yapabilirsin ben öyle yapıcam kapı süsümüzüde kendim yaptım