HamileKadin Kizlar🥰 22 haftalik gebeyim 1 kilo ve 600 gram kilo almisim bu zamana kadar. Sizce nasil? Siz nekadar kilo aldiniz
kucuktospam HamileKadin çok çok iyi bence bebeğinizin kilosu normalse. Ben 26 oldum 6 kilo aldım şu an 😒 Baştan alamıyorum diye üzülüyordum şimdi de iştahım açıldı diye üzülüyorum😄 aman yavrularımız sağlıklı olsun gerisi alınır da verilir de 🙏
kucuktospam RuveydaYasin canım senin başlangıç kilon azmış az kilo ile başlayanlar daha çok alıyomuş diyolar.
HamileKadin RuveydaYasin evet kuzum ben cok yuruyus yapiyorum bebekte 500 gram olmus bilmiyorum kilosu iyimi kotumu
Ohaezgi kucuktospam yanlış diyolar 😂 ilk 5 ay almadım şuan 36.hafta 4kilo aldım toplamda, son 2 kontrolümde 4e sabitlendi kilom
Ohaezgi HamileKadin valla ben ilk 5ay hiç almadım şimdi 8.aydayım 36.hafta yani 4 kilo aldım toplamda🤷🏻♀️
Ohaezgi MucizeAnnesii 5.aya kadar hiç almadım sonrasında 1 kilo almıştım 500gr bana 500 gr bebeğe gidiyordu 35.haftamda 2.750di bebeğimin kilosu. Cuma günü kontrolüm var bakalım biraz daha almıştır bebik
Senarsgnc HamileKadin çok iyi canım ben de 22+3 oldum 2 kilo almışım 🥰 7. Aya kadar azar azar gidersek Harika zaten son 2 ay çok alınıyormuş
Senayyalcin HamileKadin Çok güzel gerçekten ben de 25+2 hala 2 kilo aldım bebek besleniyor demek ki sağlıklı ilerliyorsunuz ❄️
SutlacimiYedimmiBen HamileKadin bnde 23 haftalik gebeyim toplasan senin kadar aldim 2 kilo bile degil tam