Eminekaplan merhaba anneler ve anne adayları kartal umut hastanesine giden varmı burada doğum yapan var mı tavsiye edermisiniz bi doktor öneriniz varmı
Lazhatun Eminekaplan doktorum fatih Birol gayet memnunum ve talepde edilen bir doktor çok ilgili ve bilgili ilk doğumum olduğu için bilgisiz ve çok korkuyordum doğumdan çatı muaynesiden bile korkuyordum tüm korkularimi fatih bey ile yendim ben çok memnun kaldım
Eminekaplan çok teşşekkür cevap için bayan doktor olarak bildiğiniz varmı birde doğum hanede erkek oluyor mu ben biraz hassasım bu konularda 😊
Lazhatun Eminekaplan onerebilecegim bir bayan doktor bilmiyorum gitmedimm o hastanede ama var diye biliyorum doğumhanede ise hiç erkek yok ben rastlamadım eşim yanımdaydı odalar ayrı herkesin zaten gayet iyiydi hatice ebe vardı benim gittiğimde oda çok bilgili bir kadın yaşım 21 herşeyden korkmama rağmen oğlumu kucağıma aldım herşey mükemmel 👍
Gamse Bende umuta gidiyorum canım ve benim doktorumda fatih bey bu benim ikinci gebeliğim kızımıda orda ve aynı doktorda doğurdum gerçekren deneyimli son derece kibar ve naif bi doktordur şiddetle tavsiye ediyorum.