Bsra3456 Arkadaşlar bebek hareketleri nasıldi bu haftalarda benim eskiden çok hareketlydi şuan seyrek korkmaya başladım yarın kontrolum var yerleri mi daraldı acaba
nilsmother Bsra3456 yeri daraldığı için hareketleri yavaş olabilir canım ama Bi çikolata ye süt iç Bi bak hareketlenecek mi die yine hareketlenmezse doktora gitmelisin
Aylayla Bsra3456 benim bebeğimde 35+3 de artık tekmeden çok ittirme hareketini yapıyor başı aşağıda kaburgalarıma baskı çok yapıyor ama hareketler eskiye göre daha az gerilmesi dışında
Ohaezgi Bsra3456 başınız sağolsun kaç haftalıkken kaybettiniz bebeğinizi benimde erken doğum riskim varda çok korkuyorum😢
nilsmother Bsra3456 bnde 35. Haftadayım canım tekmeleri yok eskisi gibi ani dönme yer degiştirme itme gerinme gibi hareketleri var yeri daraldıgı için
Bsra3456 nilsmother biraz rahatladım inşallah öyledir canım ne bileyim ilk olunca insan çok korkuyor bilmediğinden zaten yarın kontörlm var
Bsra3456 Keşke bir an önce geçse de kocagima alıp artık rahatlasaydim gece yatamaz oldum artik ha bire bişey olacak korkusu var içimde vesvese yapıyorum elimde değil
nilsmother Bsra3456 vesvese yapma strese sokma kendini bebekte etkilenir Allah korusun herşey yolunda gider inşallah sağlıkla alırsın kucağına 🤲🏻🌺
Cicek33 Bende de aynı merak etmeyin 35+3’üz daha çok ittirme gerilme oluyor . 12 saatte 10 hareket say demişti doktorum