Herkes gibi banada doğum hikayemi yazmak nasip oldu.Aşırı sabırsız bi insan olduğum hiç bugün hiç gelmicek sanıyordum bende herkes gibi 9 ayımı happy momda gün sayarak geçirdim.😍Hamilegimden bahsetmek gerekirse sorunsuz çok güzel bi hamilelik geçirdim son zamanlarda olan bel ağrısı hariç🙈her işimi kendim yaptım hamileligi kesinlikle hastalık olarak görmedim.😏Gelelim doğum hikayeme😉14 ocak gecesi bebeğim aşırı hareketliydi yani 9 ay boyunca ilk defa bu kadar hareket etmiştir gece 12 de bir başladı gece 3 buçuk oldu hala devam ediyordu sancılarım hep vardi ama duzenli degildi o yüzden pek önemsemedim🤦🏻♀️Neyse sabah günlük rutinimize devam ettik kahvaltı temizlik vs öglen halamgiller misafirliğe geldi çay hazirladik çay vs içtik tabi benim sancılar baskı yapmaya başladı😖Afedersiniz ben büyük tuvaletim geliyo o sanci yapiyo zannediyorum halami yolcu etmek için kapinin önüne geldim gitsinde hemen tuvalete gideyim diye kapının önünde birden pat diye bi ses geldi ben ilk altıma kaçırdım sandım egildim bi baktım ne göreyim kan😳ben şok kocam yanimda değil iş geregi iki günlüğüne urfaya gitmesi gerekti.ben ağlıyorum kocam gelmeden dogurmam diye😂biz doğum başladi zannediyoruz.hemen banyoya geçtim depend giyindim hazırlandık hastaneye gitiik tabi o sirada o kadar çok kanamam olduki hastaneye gidene kadar 1 kilodan fazla rahat kan gitmiştir gören ruh kesilmişsin dedi.akşam 17:30 civari olduğu için doktorum yokdu nöbetçi doktor vardi hemen acil çatala yatirdilar ebe muayene etti plasente deforme olmuş dedi ne oldugunu bilmiyorum alttan hala kanama devam ediyo hemşire acil sezeryan diyo bi yandan beni soyuyolar bi yandan ameliyathaneyi hazirliyolar ne olup bittigini anlayamıyorum herkes tepemde bebek ölüyo bebek ölüyo diyip duruyolardi.🥺O anlar benim çok kötü bi andı ben normal doğum olsun istiyordum çünkü normal doğuma hiç bir engel yokdu ama plasenta önden geliyormuş bebekden ayrılmış o yüzden bebegin atışları gidiyormuş hastaneye girmemle bayiltılmam arasi 10 dakika oldu😫sadece hatırladığım tek üçüncü nefesinimi sayamam o kadar hızlı gelişti hersey.Annemlerin demesine göre ben iceriye girdikten 15 dakika sonra bebek gelmiş odaya ben ise bir saatten fazla sonra odaya getirilmişim iki ünite kan verildi. Bol vitaminler serumlar vs vs.Gelelim bebegimi gördüğüm ilk an 😍😍narkoz etki etmedi o kadar hemen ayıldım hemsire bebegimi gosterdi bana böyle bi güzellik olamazdi hemen öptüm kokusunu içime cektim sonra bebegimi aldilar beni giydirdiler.çok ağrım oldu çok üşüdüm ameliyat sonrası çok zor ısındım.kan verdikleri için iki gün hastanede kontrol amaçlı kalmak zordunda kaldık.Şuan 4 günlük olduk ewimizdeyiz çok şükür bebegimde iyi bende iyiyim çok şükür bütün sıkıntıları atlattık.Doğumun her türlüsünü hayal ederdim ama boylesini hiç düşünmezdim benim için çok değişik bi doğum hikayesi oldu kimseyi korkutmak istemem ama çok zorlu bi süreç oldu gerçi herkesin doğumu kendine özgüdür Rabbim kimseye böylesini yasatmasın inşaAllah.🤲🏻He bu arada eşim dogumumuzun ikinci gecesi yetişti.🥰Geceyi bizimle beraber hastanede geçirdi.😅bebegim 50 cm 2900 gr doğdu ultrason ile aynıydı.👶🏻Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.Elimden geldiğince olumsuz enerji vermeden anlatmaya çalıştım.☺️İnşaAllah kimseyi korkutmamışımdır.Rabbim herkese istedigi şekilde dogurmayi nasip etsin inşaAllah.🥰🥰😍Biz happy kids’e geçiyoruz.Sizleride oraya bekliyoruz.Sormak istediginiz soru olursa seve seve cevaplarım.💙😍