inocan annepanda 😅😅😅 ağzına sağlık valla. Ben de deneyeyim madem yastık da alırım. İnşallah düzelir uykularım 🥰
Hamileyim-mutluyum inocan o zaman hamile yastığı al canım ben henüz ihtiyaç duymadım yastıklar işimi görüyor o sabit olduğu için kaymaz büyük ihtimalle
Serapveminikleri inocan ayy dün sabahtan bugün öğlene kafat çektim ya baya sinirlerim bozuldu neyse geçti çok şükür idrar verdim bişi cikmadi hani ondan olabilir diye kaslardab mis acildeki deid ne kadar doğru bilemem 😂
Balonnnnn inocan yüzüstü yatmak istiyorsun ezmekten korkmuyorsun da sağa sola yatınca mı ezmekten korkuyorsun Allah kolaylık versin yatmak zor gerçekten benimde 21+1😊
inocan Balonnnnn yüzüstü yatmıyorum canım yanlış anladın 😊 önceden öyle dalıyordum uykuya şimdi tabi ki öyle yapmadığım için yatamıyorum dedim
Ozge20ulu inocan canim ben aldım dün gece kullandım rahat ettim açıkçası gündüzde otururken kullanıyorum belim rahat etti
Sevdalianne Ayfs beypazari madensuyu dedi benim doktorum gunde bi tane ama ben bikac defa ictim sadece icersigi minerallerden dolayi faydaliymis meyveliler doğal degil soda onlar madensuyu degiller
Sevdalianne inocan merhaba ben de 23 haftalik ikiz gebeyim trendyoldan hamile yastigi siparis ettim ama biay oldu daha gelmedi ben de iki yanimda normal yastik koydum bi tane banyo havlusunu da katlayip bel bosluguma koydum biraz daha rahatladim o şekilde
Oyku4534 inocan haftamız aynı hemen hemen valla ben her türlü yatıyorm sag sol sırtüstü cok fazla kasmaya gerek yok gerci benım karnım cok cıkmadı 21.3 deyiz ama sol tarafa yatmak dogruymus