Kahve rengi leke neden olur 9 haftalık ikiz hamileyim ve 6. Haftadan beri 2 3 günde bir lekelenmem oluyor normal diyorlar ama ben gene de korkuyorım neden olur acaba bu lekelenme

Doktorum normal dedi lekemenmem hep olabilirmiş 3 günde bir pruloton 500 mg iğnem var zaten yanında crinojelim var sabah akşam ama 2 günde bir bu olunca biraz sıkıntı yapıyorum darlanıyorum kızlar maalesef 😶😶 bi an önce geçse bu lekelenmem keşke 😔

Mesude26 yok şükürler olsun hiç ağrı falan Yok sadece 2 günde bir kere kahve rengi lekelenme o kadar

Rasev yaaa öğrendiğim iyi oldu sizler böyle cevaplar verince içim rahatlıyor valla ☺ Çok teşekkürler

CansuAhmetalkol gecmis olsun oncelikle ins en kisa zamanda gecer kahverengi lekelerin benim 5.haftadan 13.haftama dek hep az az kahverengi lekem oldu doktorum progestan 200 mg gunde iki agizdan,pruluton 500 igne haftada bir oldum ve hep dinlendim doktorum dinlenmemi onerdi annemde kaldim 2 ay bakti bana bi wc bi yemek icin kalktim hep dinlendim cok sukur 13.haftada sona erdi,banadoktorum bana sicak dus ve iliskiyi yasaklamsti sana tavsiyem ilacini igneni olup hep dinlen sana yardimci olacak biri varsa baksin sana evde dua et hayirlisiyla gecer insallah ama akintilarini kontrol et her zaman,ben suan 18 haftaligiz cok sukur🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CansuAhmetalkol Doktorunun bundan haberi yok mu? En ufak lekeyi düşük riski kabul ediyo doktorlar. Benim de kahverengi lekem olduğu için doktor progestan verdi. Günde iki dwfa içiyorum. Ağır kaldırma iş yapma dedi bana. İlişki zaten yasak. İhmale gelmez siz de doktora bildirin acilen. Hele ki kan uyuşmazlığı varsa bizde var mesela, uyuşmazlık iğnesi vurulmanız gerekiyor leke gelince.

CansuAhmetalkol bisiy diyil canim ama dikkatli ol uzan hep ağir iş yapma sicak duş alma sicak çay içme ilişkiye sakin girme 12haftaya kadar ondan sonra lekelenme dayanicak zaten dokdorunda sana soyler.bide dokdorunuz ilaç yazdimi?

Pruloton iğne 500 mg 3 günde bir crinojel sabah akşam bide estofemim var günde 8 tane 6 ağızdan 2 tane de alttan

CansuAhmetalkol iğnelerini yapdir ilaçlarinida vakdi vakdinde iç duzelcek inşaALLAH herkesde oluyo zaten ben agliyodum bisiy olcak die 2haftada bir dokdorda oluypdum her muayneden geciyoduk ama hicbisey gorulmedi dokdorda endiselenme herkesde oluuo dedi