Alinamoms Kızlar 19 haftalık hamileyim. Çalışan biriyim ve işim yoğun. Yoruluyorum da haftasonu da ev işleri yani öyle yan gel yat bir hayatım da yok. Hatta dinlenicek vakti bulunca dünyalar benim ama gelin görün ki 2. Trimestra girdiğimden beri uykuu yok. Dön Allah dön. 3 saat uykuyla gün bitiriyorum. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Kendimi zorla uyutuyorum uyandığım an da tekrar uyku yok 😔 bunu yaşayan yada çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun valla kendimi tükenmiş gibi hissediyorum.
2zlerinannesi Alinamoms yastığına lavanta yağı dök birkaç damla, yatağa girmeden önce de sıcak su torbasıyla göbeğinin denk geldiği yeri ısıt, bir de göz bandı takabiliyorsan takmanı öneririm, uyumadan önce de masal dinle bebişler gibi uyursun umarım 💐
bus91 Alinamoms ılık duş alıp ballı süt için cokmu yorucu çalıştıgınız iş aslında 2.trms hamıleliğin bal ayı dıyorlar normal değerlerınıze baktırdınız mı
threestar Alinamoms yürüyüş yapabilirsiniz bedeninizin de biraz yorulması gerek o zaman daha iyi uykuya dalıyorum ben, belli günler böyle oldu sonra düzene girdi ama ben çalışmıyorum hep evdeyim ve gece az uyursam gündüz bir şekilde 3-4 saat uyuyorum zaten gevşiyor vücûd bir yerden sonra. Bir de magnezyum kullanıyor musunuz? 14’ten beri kullanıyorum o da iyi geliyor sanki
Alinamoms bus91 yarın kan vericem. Beni neyin uyutmadığını bilmiyorum ama sigortacıyım bedenen yorulmuyorum masa başı ama beynen çok yorucu işim ve aralık vermeden çalışıyorum. 1. Trimesterda çok güzeldi uykularım ama artık niye böyle bilmiyorum 😔
bus91 Alinamoms benımde bi ara vardı aama nen ara ara cok sık uyanıyordum 24 haftadayım şimdi anladığım sız cok az uyuyorsunuz bencede bi kana baktırın inancınız ne bılmıyorum ama kuran okuyun rahatlarsınız