Asya178 deleted270 tam patates sökümü zamanına denk geldi tarladaydik zaten ağrıyordu belim hicbiseyin farkında olmadım sadece çok fazla uykum geliyordu
afrasil mehmediminikizleri canım valla iste 5 gün femara kullandım adetin 12. Günündeyim doktor öyle dedi . Zaten işime yarayacak olan bitanesi insallah yarar 🤲 bide igneyle biraz daha büyüyor diye yorum okumuştum
afrasil deleted270 canım çarşamba günü eşim yok o yuzden bugün ve yarın degerlendircem bide perşembe sabah
afrasil mehmediminikizleri 11 olan kaça ulaşır acaba onunda ihtimali var gibi ilerleyen günlerde bakalm hayırlısı kendim burdum igneyi 14.30da
afrasil mehmediminikizleri canim temmuzda klomen ve igne kullanmıştım ama o zaman esimde sorun vardi dokror tekrar deneyelim dedi
deleted270 mehmediminikizleri sizin ikizleriniz mi var tedaviylemi oldu benim bir tane 20 mm iki tane 17mm olmuştu 17 olanlar büyürmü yanii Bende ikizlerim ılsun cok istiyorum
mehmediminikizleri deleted270 evet ikizlerime hamileyim canım yok tedaviyle degil rabbim nasip etti yumurtaların cokiyi olmuş ignede yapılırsa baya büyür
deleted270 mehmediminikizleri evet iğneyi oldum inşallah tutar bi evladım var şimdi ikinci istiyoruz duanızda eksik etmeyin🤲
vuslatim34 afrasil doktorun dediğini yap . Benim arkadaşımda 48 saat sonra tek ilişki demişti doktoru ve hamile kaldı.
afrasil vuslatim34 canım riske atmak istemiyorum bugun iliski olacak yarın olacak çarşamba eşim nöbette zaten
afrasil mehmediminikizleri canim temmuzda klomen ve igne kullandım ama esimde sorun vardi ve kistim oluştu simdi esimde ve bende sorun yok femara kullandım daha iyiymis bugunde igne kullandım
mehmediminikizleri afrasil anladım o kist oluşması hapın yan tesiri olmuş bj hapı kullanıp yani 2. Kutuda hamile kalan cok canım ilişkiden sonra asla sabaha kadar kalkma yat Allahım nasip etsin inşallah
afrasil mehmediminikizleri canım sabaha kadar yatamıyorum afedersin tuvaletim geliyor bide rahatsiz oluyorum 2 saat yatıyorum