KaanErkan-mom Suniyle yatışımız yapıldı. Önce açıklığa bakıldı (1cm) ardından lavman yapıldı😁 dualarınızı bekliyorum. Bebek sahibi olmak isteyen kardeşlerime de rabbim bu duyguyu nasip etsin 🥰 🤲🏻 İnşallah doğum hikayemizi en güzel biçimde yazarım🌸
Bilge42 KaanErkan-mom rabbim bir avazda kurtarsın inşallah bu yolda kimseyi bırakmasın inşallah sağ saglim kucağına da alırsın canım yavrunu🤲🤲🤲💐💐❤️❤️🌹
6217 KaanErkan-mom ayyy geldi büyük gün inş sağ salim yavrunu kucağına alırsınız canım dualarım seninle sende bana et inş çok sevindim senin adına bebeğine kavuşucaksın belki bi kaç saate ☺️
Canimkizim2019 KaanErkan-mom allah yardımcın olsun aynı şekilde bende sizin gibi yarın yatış yapıcam 😥 yazın süreci lütfen 🙏 rabbim kavuştursun
N_A_Z_L_I_M Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Çok güzel heyecan😍 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
nida50 KaanErkan-mom bir avazda kucağınızda olsun inşâllah. Rabbim kolaylaştırsın, sağlıcakla gelsin inşâllah 🤲🏻
Nasippp KaanErkan-mom rabbim bir seste kurtarsın darısı bizlere vaktiyle saatiyle inş 🥰 canım sen Erzurum’da mısın Buhara hastahanesine benzettim de 🥰
Mimti KaanErkan-mom Ayy çok heyecanlı🤩Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin😍 Bebişinizi sağ salim alın kucağınıza inşallah🤲🏻