Kızlar özele gidiyorum hamileliğimin başından beri bulunduğum şehirdeki en iyi doktor herkes öve öve bitiremiyor ama nedense adam bana bi tuhaf başta böyle değildi çok iyi ilgiliydi diğer hastalarına cinsiyeti balon patlatır videolar çeker öyle müjdeler biz eşimle gitmiştik cinsiyeti söyleyecekken eşim hocam ben çıkayım eşim sürpriz yapacak dedi çıkma dedi pat diye söyledi bebeğin cinsiyetini neyse buda önemli değil ha bunun için hazırlık yapmış olan birine denk gelseydi veya bunu gerçekten önemseyen insanlar var benim eltim öyle mesela benim yerimde o olsaydı bir sürü laf sayardı o doktora ben yine hiç seslenmedim ilk başlarda lekelenmem olmuştu aradım acile git dedi halbuki kendi imkanı da var klinikte ama gel bakıyım demedi bile. Bi defa çok şiddetli ağrım olmuştu parol iç geçer dedi yine bişey demedi. Bi arkadaşım var oda aynı doktora gidiyor kız her yazdığında cevap veriyor hemen hatta kızın sorduğu sorular öyle saçma ki işte hocam oje sürsem kokusundan bişey olur mu falan filan doktor aynı gün cevap veriyor ben yazıyorum guatrla alakalı ilaç verdi dahiliye doktoru bu ilacı kullanabilir miyim diye adam cevap vermiyor o kızda aynı parayı ödüyor bende ve 10 gün içinde ücretsiz kontrol hakkımız var beni hiç kontrole çağırmıyor diğer hastalarını çağırıyor bana şu zaman gel bile demiyor 20 haftalıkken gitmiştim detaylı ultrason yapalım diye 1 ay sonra gel dedi zaten ultrason zamanı geçiyor o zamana dedim tamam bu hafta gel o zaman diyor başından beri de o doktora gittiğim için değiştirmek istemiyorum ama artık o doktora gitmek de istemiyorum 24+3 deyim değiştirsem artık sorun olur mu 😣