Lily Nesrinnn tadlarına dicek bişeyim yok ben de özlüyorum colayı ice tea yi ama mecbur bebişler için katlanmak zorundayız biz neyle beslenirsek onlar da onu alıyo sonuçta
Nesrinnn Merrcimek sodayı haftada bir ancak tüketiyorum magnezyum ilacı da iciyorum diye artık ağırlık sodaya Canım☺
merwerkan1903 Nesrinnn canim 1 limonla bir portakali guzelce yika şoka koy 24 saat beklesin ertesi gun çikar 15 dk sonra yani bicakla kesilecek kiwama geldiginde dilimle rondona at icine de 2 su bardagi seker koy guzelce cek.sonra onu 2.5 litrelik suya koyacaksın ince tülbent bezle iyice sıktır icine guzelce calkala buzdolabina koy 1 gun sonra tüket
merwerkan1903 merwerkan1903 mis gibi limonata sana organik cok sekerli sewmiyorsan 1 bucuk su bardagi seker koy.bulantilarima cok iyi geliyo benimde
kelebek_etkisi35 merwerkan1903 2 su bardağı şeker mi ? İce Tea ve colada fazla şekerden bahsediyorsunuz buna da 2 su bardağı şeker koyun diyorsunuz ve söyledikleriniz hiç örtüşmüyo. O kadar şeker çok zararlı. Bebek olmasa bile zararlı insan vücuduna. Çünkü şeker en zor emilen sakkaritler arasında . Hatırlatmak istedim
Merrcimek Nesrinnn Valla canım ben de hamile olmadan önce ay içim yandı deyip kola ice tea içerdim ama şimdi sodaya talim 😁 Herşey bal kuzularımız için ❤😍
ArifeMuratt Nesrinnn yok valla istediğim kadar içiyodum burgere gidip o büyük bardakdakini bile içiyodm 😂 ama sağlık sorunum Yoktu şeker vs..
merwerkan1903 Nesrinnn walla bir serietiyo oh miss dogal hemde icinde portakal olmasi bebislerimizin gelisimi icinde cok iyi dene bence😊
Lilium Nesrinnn bu icetea lerin içinde çay bile yokmuş ortalama %1 civarında falan var kontrol edin isterseniz. Çay yoksa içinde ne var? diye düşünüyor insan gerçekten çok zararlı 😓 evde yaptığınız açık çayı sürahiye koyun soğusun buzdolabında içine de limon ve şeker koyun alın size gerçek soğuk çay hem de sağlıklısı
sarya21 Lily aynen katılıyorum size üstelik evde biraz şeker koysak bile rn azından o adını bilmediğimiz birsürü koruyuc yok içinde bende evde yapıyorum
merwerkan1903 kelebek_etkisi35 canim farkindamisin bilmiyorum ama 2.5 litre sudan bahsediyorum istersen dene sen hic seker koyma zaten icemezsin sana yarim bardak koy yine icemezsin hadi bilemedin 1 bardak seker koy icebilirsen helal olsun acikcasi ben 2 su bardagindan 1 parmak az koydum yine bile cok sekerli degildi kaldiki ice teanin tadi cok sekerli benim 2.5litrelik sekere seker diyosan hem benim dedigimi yap hemde o ice teanin tadina bak bakalim hangisi daha sekerli gelecek sana?sonra tekrar yaz bana konusalim olurmu😚
merwerkan1903 kelebek_etkisi35 birde şu war yani ondaki tatlandırıcı ne idüğü belirsiz en azından digerinde kendiniz ne koydugunuzu baska zararli maddelerin olmadigini biliyorsunuz doktorum bana ew yapimi limonata ic dedi internetten baktigim tariflerde hep ayni sekildeydi siz oyle acı aci icebiliyorsaniz birsey diyenem size afiyet olsun
SevDin Nesrinnn sade soda içebilirsin yada şimdi yaz meyvelerinin tam zamanı şeker koymadan kaynatıp soğuduktan sonra miss gibi serin serin içersin hemde doğal
Xrem Bende haftada 2 kere falan kola içiyom maalesef. Onun dışında limonata tarifi vermişler o ne şeker öyle daha zararlı yani. Bende sodanın içine limon sıkıyorum bir çimdik tuz koyuyorum tadı olsun diye sade soda içemiyom pek böyle çok güzel oluyo
merwerkan1903 Xrem tarifi ben werdim deneyin isterseniz ama siz acı zehir gibi limonata sewiyorsaniz hic koymayin ayrica 2.5 litreye inanin cok degil gercekten isterseniz yarim batdak bir bardak seker diye arttirarak gidin ne demek istedigimi anlayacaksiniz zaten