Kbrarz 18+4olduk hala cinsiyetimiz belli olmadi bugunde göstermedik doktor bile zor bi bebek hic gostermiyo dedi🤣tahmini kız diyo ama emin degilmis.Böyle olan varmı?
Hayat_2019 Kbrarz çikolata yiyiğ git ben bi kare çikolata biyitmiştim bitter 2 parça kalmştoiı sütlü tavsiye ederim bebek hareket edio
Hayat_2019 Hayat_2019 ay yazamamışım unlu ellerle çikolata yiyip git bi kare sütlü çikolata ye 2 parça kalmştı bnm bitter yemştim bide snra apzım acı oldu ama bebek hareket ediyo
Kbrarz Hayat_2019 meyve suyu ictik iki kutu kana cabuk karisiyo hareket etsin diye yok gostermedi Allah gostermem diye inat etti sipa🤣
Nurayademir Bnm de bugun 13 haftalığız gıttık gostermedi ama %80 kız ddı ama haftaya kesin net vişey söylücem kesin değil ddi o zman kesinleşcek ddi sizce böyle basına gelen var mı 🥰
Kbrarz Nurayademir ah canik 13 haftalik demis ben 19 haftalik olmak uzereyim daha yok 😫bu gidisle dogumda ogrencem 😁
Nupeell @Kbrarz benim doktor önce erkeğe benziyor dedi sonra iki kere kıza benziyo %70 dedi e devlettekiler de erkeğe benziyor dediler kesinlik biçmedi hiçbiri kafalar karışık ben meraklı 🙈
Kbrarz Nupeell saglikla gelsinler insallah canim🙏🏻bizde ilk erkek sonra iki kere kiza benziyor dedi bekliyoz😁dogduklarinda bari bu kadar inat olmasalar😊