Gulsun19 Kızlar 14 haftalık hamileyim ve her gün 2 3 kere rüya görüyorum bu normal mi bu durumu yaşayan var mı?
casminnss Gulsun19 karmaşık , içinde herkesin olduğu , eşimin sürekli beni sinir ettigi rüyalar görüyorum bende 😂😂😂
Kadze Gulsun19 bende bende 11.hafta normalde hiç hatırlamam ama hep hatırladığım abuk sabuk birbirinden farklı birsuru rüya görüyorum
Eyces Gulsun19 ah canım vallahi hele bana sor artık rüya mı gerçek mı kafam karışıyor eşimin beni aldatmasını mı ailevi mi baş ağrıları kulak çınlaması falan psikolojim bozuldu artık.
Seymamuge Ben ki hiç rüya görmeyen insan her gece 5 tane rüya gördüğümü hatırlıyorum kim bilir daha hatırlamadığım ne kadar var 😂
Malidlgz casminnss bende üç gecedir eşim beni bir kadınla terk ediyordu ulan hormonlar ne biçim ruyalar gösteriyor kafayı yicem yoksa adamın kafasını yiyecem 😂 bir suçu da yok işte ne yapayım
Fatma4495 Hamilelikten de olabilir ama ben hamile değilim 1 hafta 10 gündür bende çok huzursuz yatıyorum hiç alakasız şeyler görüyorum falan bence gökyüzü hareketlerinden ama bilemiyorum