Pelin093 hiraselesra allah gönlünüze göre versn insallah ☺️ Bende ikisindede kiz hissettm dogru cikti 🤣
hiraselesra Pelin093 rabbim sanada tattirir insallah guzelim hep erkek hissettim insallah cikar ama saglikli olsunda https://resimyukle.link/i/PfzeO
Pelin093 hiraselesra bende hic anlamam ultrason görüntüsünden benzetemem 😅 bende kizima arkadas olur diye kiz cok istedm benm bi ablam yok cok eksikligi hissediyorm arkadas gibi büyürler ins 3 yas olcak allah nasip ederse aralarinda 🥰
hiraselesra Pelin093 aynn yaa benim kizimda nisanin 22 dogdu 2018 yilinda bizimkide oyle oluyor bakalim ne olacak hayirlisi ile
mummy_mom Pelin093 kız istiyorduk ama 9.haftadan beri erkek hissettim ruyalarimda erkek gordum.o kadar emindim ki doktoruma cinsiyeti ben soyledim.ve simdi oğlumuz olucak.
Pelin093 hiraselesra allah bağışlasın şimdiden mutlu yıllar diliyorum hayırlı bir evlat olsun inşallah
Nilly34 Pelin093 ben en başından beri erkek hissettim ve erkek olacak inşallah. Ama çevremde herkes kız dedi onlar yanıldılar😂
Seymamisral Pelin093 ben şuan 32 haftalık hamileyim bebeğimi erkek hissetmiştim öyle de dediler erkekmiş 12.haftada öğrendim