Aysn0232 Pelin093 benimde hamileliğim de herkez erkek diyordu ama benim hep içimden kız geçiyordu güçlü bir histi Rabbimin izniyle kızım olacak 🥰🌹
midekoruyucu Pelin093 😍 Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah 🤲🏼 Benim de karnım 12. Haftadan bi yayvanlaşmaya başladı şuan genişlemeye devam 😂ama göbeğimiz tam çıkmadı 🤷🏻♀️
Pelin093 Buketkucuk sanirim herkesin hayalidir ikisinide tatmak😅 evet kiz cocugu gercekten cok güzel bisey anneye arkadas oluyo benmde ablan kiz kardesm yok annem herseyim herseyimide anlatirim ona 🥰 allah saglikli birsekilde kucagina almayi nasip etsn 🥰
Pelin093 Tdof26 olsun kiz cocugu gibisi varmi keske herkes ikisinide yasayabilse ama kiz cocuklarini cok severm cok farkli tatli büyüyolar 🥰
Pelin093 Seda1616 cok yanilan anneler olmus bende bu tartismada ögrendim hislere cokta inanmamak lazm sanirm istisnalar oluyo 🤣
Pelin093 Cnsasln nubun dogru cikmadigida oluyo demekki banada ultrasona göre herkes kiz diyo bakalim gerci bende kiz hissediyorm 😅
Pelin093 nida50 hayirlisi olsun canm allah insallah ilerde bitanede kiz cocugu nasip eder🥰 allah hayirli versin 🌼
nida50 Pelin093 sağlıklı olsun, hakkıyla güzelce yetiştirelim de cinsiyet çok mühim değil. Rabbim hepsinin canını sağ etsin 🤗
Pelin093 Cnsasln ayni cin takvimide öyle aslinda veya bütün hurafeler 🙈😅 %50 dogruluk pyi. Ama. Nuba bakanlar cok emin konusuyolar o yüzdende kafam karisti smdi herkes kiz dedigi icin kiz olcak diyorm https://imgyukle.com/i/a0zaqb erkek diyen sanirm hic olmadi 🤣
Fatmatt Beyazmelekkk bende aynı durumdayım şuan kesin erkek diyorum, ama daha belli değil bakalım ne olacak
Pelin093 Beyazmelekkk benm ultrason 4 boyutlu gerci nuba uymuyo ama her gören resimi net kiz dedi yani kiza benzettiler bide cinsiyeti göstermedi diye sanirim kiz diyorm bende 🤣