Pelin093 selinyslgz09_ allah tekrar yasatmadin canm insallah bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsn bende annelerin hissettiginin ciktigina inaniyorm 🥰
pia34 Pelin093 ben de rüyamda kız görmüştüm bana da öyle rüya tersi çıkar dediler ama kızım olacak :) siz kendi iç sesinize kulak verin :)
Pelin093 Zehraaa98 ne güzel canm bende rüyada görülenler ciktigina inanirm ama kiz cocugu görmüstm simdi anlmina baktm Hamile bir kadının rüyasında kız bebek görmesi, evladının erkek olacağına işaret eder. Diyo sasirdm acikcasi 🥰
Melis47- Pelin093 evet en basından oğlum olacak dedim oldu ve çok şükür rabbim onu nasip etti bize ölümden döndük 😢 gebelik zehirlenmesi yaşadık 33 haftalık acil sezaryene alındım küvözde kaldı neler çektik ama herseye şükür suan yanımda ve bugün 40 ımız çıkıyor
Pelin093 Melis47- cok gecmis olsun canm. Cok sükür suan sagligi yerindeymis doya doya cikrin o günlerin acisini 🥰
badehandeyldz Pelin093 eşim hisseder genelde kızımıda oğlumuda bildi ben rüyasını görünce inanıyorum ismine varana kadar görüyorum ve çıkıyor🙈🙈
Marvegas1 Pelin093 erkek gördüm ve hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce oğlum olcani gördüm oğlum olcak
Hyry9004 Pelin093 ben hep bir kızım olsun istemiştim. Rüyamda da iki defa kız olduğunu gördüm. Ama erkek olacak diyordum. Kızım olacak inşallah.
Hayat_2019 Canım benimde herkes kız diodu ben ilk günden beri erkek hissediodum rüyamda yebi doğmuş erkek bebek gördüm eşimde 1 yaşında erkek görmüş sonuç erkek çıktı pipisini bize gösterdi herkes şok oldu 😁 anneler hissedince doğru çıkıyo Pelin093
Pelin093 Hayat_2019 bende hissettigimin cikicagindan eminim yinede allah bilir tabii. Hem erkek olsa 13 haftama yakindm görürdü dr kesin cinsiyeti 🙈😃