FatmanurSancak 6+3 hamileyim, gebeliğimi yeni öğrendigimde çok şiddetli baş ağrım vardı 2 gün sürdü geçti ve tekrardan başladı bu baş ağrısı. Bu kadar ağrıyı çeken var mı normal mi bu kadarı? Veya bi parol içsem ..😑
Evremadas FatmanurSancak çok şiddetli baş ağrın varsa migrenin olabilir. Özellikle migreni tetikleyen durumlar var ise bunlardan uzak dur canım. Malesef benimde vardı çok zorda kalırsan 1 tane parol içebilirsin demişti doktorum. Ama dayanabileceksen içme özellikle ilk 3 ay bebeğin organları ve sinir sistemi gelişiyor demişti. Açıkçası ben dayandım tüm gün yattım içmedim. Karar senin canım rabbim şifa versin
Sumc FatmanurSancak canım soğul suyla yıka kafanı migrense iyi gelir karanlıkta uzan.migrenim var benim ve öyle parol falan hak getire arveles içsem bile geçmeyen türden. Ama burda bir şey öğrendim. Makyaj temizleme pamuğuna bir kaşık karabiber dök üstüne bir pamuk kapat kolonya dök ben ağrıyan yerlere koyuyorum 3 pamuk falan sonra sor başını çok rahatlatıyor ve geçiriyor.
EmirAta FatmanurSancak canim ben dede cok olmustu acile gittim parol verdiler ictim gunde 2 tane ye kdr icebilirsin dedi ama yine supen varsa doktoruna bi sor cok gecmis olsun
FatmanurSancak Evremadas çok teşekkür ederim ben hiç kullanmadım normalde baş ağrım olmaz benim çok nadir olur o zamanda en hafif ilac icsem bile gecerdi ama bu asla gecmiyor dayanacak gibi degil ve parol icicem sanırım 😥
Cennetulmeva Sumc soğuk su ile baş yıkanırmı kuzum beyne giden damarlarda çatlama olur Allah korusun sakın yapmayın böyle bişey. Ilık suyla yıkayın nane yağı ile şakaklarınıza masaj yapın çok iyi geliyor diyor herkez bide migren taşı diye bişey var ezcanede yada alısverıs sıtelerınde bi bakının
bebeklerim2 FatmanurSancak parol içebilirsiniz benimde baş ağrım olduğunda içiyorum doktorum vermiş hamilelikte malesefki baş ağrısı olabiliyor
[silindi] FatmanurSancak merhaba benim normalde migrenim var çok korkuyorum baş ağrılarım olur diye o yüzden önceden araştırma yapmıştım. Doktora sordum parol ve minoset içebilirsin demişti bir de aktarda migren taşları satılıyor başınıza sürülüyor doğal bişey tavsiye ederim☺️☺️
Ikizdeniz FatmanurSancak yani öyle duymuştum canm da susuzluktan da bas agrirmis diye demek ki sende ki baska bi sebepten gecer insallah
2prensesannesi1 FatmanurSancak bende 5 haftalık hamileyim şiddetli baş ağrım var hiç geçmiyor diyebilirim yani parol içiyorum duş alıncada çok iyi geliyor sizde bi duş alın etkisini göreceksinz saçınız ıslak kalmasın ama yarın doktora gidecem
FatmanurSancak 2prensesannesi1 yaaa gercektenmi.gecmis olsun beb postu görmedim görseydim hemen atlardım😂