Civcivcikannesi Kızlar. Bebegin tahmini dogum tarihini adetin ilk tarihine gore mi doktorun soyledigi tarihe goremi hesapliyorsunuz? Benim adetimin ilk tarihiyle doktorun ultrasonda hesapladigi tarihle arasinda 1 hafta var.
Rehile Civcivcikannesi benimde öyld bende merak ediyorum 1hafta önde Doğum tarihide ona göre verildi Şimdi Adete göremi doğcak Vedilen tarihe göremi
Nuray23 Civcivcikannesi aslinda hastaneye ilk gittiginde adet tarihini sorarlar dosyaya onu yazarlar. Gelisimi onde veya geride olabilir. Eger aradaki fark coksa dogum yapacaginiz tarih ona gore belirlenebilir. Benimde 4 5 gun ileride gozukuyor ama dosyama herzaman son adet tarihime gore olani yaziyor. Sadece bana sozlu olarak soyluyor ileride diye ama cok bi fark ettirmez diyor. 👍😊
1PrensAnnesi Civcivcikannesi son haftalara kadar bebek kendini toparlayabilir ondan dolayı adeti baz alın zaten son zamanlarda özellikle sezaryen olacaksan doktor gelişimi baz alıp hesaplar
Zgkslnclk Doktorunuzun söylediği tarih onlar ultrasonda gelişime göre size söyler benim üçüncü hamileliğim 3üde ultrasona göre tarih verildi