Gurcu-12 Merhabalar ben 20 haftalık hamileyim de bebeğim bir sağ da bir solda hareket ediyor bu hepsi 1 dakika içinde oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba ben diğer kızımda böyle şeyler yaşamadım da sormak istedim 🤗
Busraksu Gurcu-12 25+3 olduk bizde ben hep sağda hem solda 10 saniye sonra aşağıda daha sonra göbek deliğimde hissediyorum😁😁
threestar Gurcu-12 evet bir tarafta ayakları bir tarafta kafası diğer tarafta elleri ve ya kalçası olabilir diye düşündüm hep 😂 bazen de tamamen dönüyor titriyor falan bazen dalgalanıyor kasları böyle böyle gelişiyor 🙈🥰❤️
Busraksu Gurcu-12 Anladım ama sanırım normal bi durum bu erkek mi bebeğiniz benim ki erkek mesela erkek bebeklerin hareketlerinin kızlara göre daha değişik olduğunu duymuştum 😁
Gurcu-12 Busraksu valla benim henüz cinsiyeti belli değil kızım hiç hareketli değildi ama bebekten bebeğe değişiyor hareketleri 🤗
Ozge0677 16 haftalik daha önce bebegim hareketlerini hissediyordum kipirdi vardi ama yok durdu neden olmuştur ki 😑🤔
threestar Ozge0677 yavaş yavaş başlar bu haftalardan sonra merak etmeyin o hareket ediyor ama siz hissetmeye yeni başladınız, asıl 20’den sonra hissedersiniz 28-32 arası da en çok hissedilen zaman tekme tokat girişiyor😂
Ozge0677 threestar threestar ya ama abla boyle sanki hareket ediyor ben mi yanlış hissettim acaba cok merak ediyorum tekmelerin 😁😁