Tugceonur 29 haftalık gebeyim bugün şiddetli kanamam oldu kızımı hissetmiyorum şuan ambulansla hastaneye gidiyorum daha çok küçük lütfen dua edin allahım onu bana bağışlasın 🤲🏻
pitircikannesi1 Tugceonur canim cok geçmis olsun rabbim evladını korusun sana sımsıkı tutunsun. Vakti zamani geldiğinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💓
firdevs__tozgun Tugceonur ya merak etme allah korur onu inşallah iyidir bişeyi yoktur dualarım seninle gönlünü ferah tut stres yapma sakın
Tugceonur Burcu-2910 pitircikannesi1 @nilsmother Mamy987 23seymanur43_belin nilsmother senakhrmn Mega123 Allah razı olsun kızlar ileri seviye vajinusmus hastasıyım vajinal muayene olamıyorum o yüzden alltan bakamıyorlar çok denediler ama bayılıyorum onlarda beni riske atmamak için yatışımı yaptılar bebeğim çok şükür iyi sancım çıkmadı doktor yatışımı öngördü ciğergeliştirici yaptılar bir kaç hafta burdayım bebeğim normalde baş gelişli normal doğum pozisyonunda fakat ben vajinal muayene olamadığım için doktorum bebeğide seni de riske atamam sezaryen olcaksın mecbur dedi inşallah güzel haberler verırım sizlere dualarınız yeter benim için 🌸🤲🏻
tugce_25 Tugceonur bende 30 haftalikken oyle olmustu cnm acil sezeryan fln dediler ameliyat önlugunu fln da giydim dogum baslamisti ama durdurdular bi sekilde kanamayi simdi 39 haftalik oldum bebis gelmiyo
Selinaymurat Tugceonur Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin Rabbim tez zamanda iyi haberler alırsın inşallah dualarım sizinle içinizi ferah tutmaya çalışın
senakhrmn Tugceonur Allahım esirgesin yavrunu. Zamanında gelsin inşallah. Sana bağışlasın bir şey olmaz inşallah canım benim dualarımız seninle , haberdar et bizide burdan.
Tugceonur Kızlar hepinizden allah razı olsun toko nst ye bağladılar yatışımı yapacaklar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın içinde benim evladımı sa sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
Esra-33 Tugceonur canım kanamamın sebebi neymiş peki hiç bir şey söylemedilermi çok geçmiş olsun rabbim kimseyi böyle çaresiz bırakmasın inşallah🤲
1prensesgeliyor Tugceonur benimde 28 haftalikken geldi kanamam ama hap ilac felan durdurdular simdi 33 haftaligiz. Korkma inşallah. Kanamanin sebebi ne acaba. Rabbim sifa versin insallah. Saglikla alırsın kucagina insallah