ozgeyuceturk Kızlar Ali Ekize detaylı ultrason icin gitmeyi düşünüyorum. Adını çok duydum. Tek korkum eşimi içeri almamaları. Yakınlarda giden var mı ? Eşinizle beraber girebildiniz mi ?
cillianne93 ozgeyuceturk merhaba bende detaylı ultrason icin gitmiştim eşimle beraber çok güzel karşılandık toplam 45 dk sürdü herseyi tane tane anlatıyor biz memnun kalmıştık yanında dosya şeklinde CD rapor ve iki adet fotoğraf baskısı veriyor 👍🏻
Ces ozgeyuceturk çok iyi bir doktor içeri alır eşinizi merak etmeyin her şeyi tek tek anlatıyor sıkılmadan sorularınıza cevap veriyor ben çok beğendim 45 dk falan sürdü
Tgb_dmrc ozgeyuceturk bana doktor suyun fazla dediği için gidecektim ama muayene ücreti 765 tl dediler
cillianne93 ozgeyuceturk yanlış hatırlamıyorsam 550₺ idi ama yine arayıp sormanızda fayda var zam gelmiş olabilir
Arslaninannesi Bence telefon randevu hattından sorun çünkü bende ilk ona gidicektim telefondan sordum randevu oluşturan her kimse pandemiden dolayı içeri almadıklarını bana iletmisti ama yakın zamanda belki değişmiştir ben gittiğimde yasaktı canım.
Pelinsu01 ozgeyuceturk yakın zamanda gittik merak etmeyin eşinize de içeriye alıyorlar koltukta oturup karşısındaki kocaman ekranda bebeği izliyor 😊