Hatice4446 Vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz özellikle son aylara doğru biraz zor olucak sanırım kendimiz almak 🤭 ağdadan korkan bi ben bikini bölgesi hariç her yerime yaptırabilirim
Dilek58 Hatice4446 canım bnde ağda yaptırıyorum özel bölgeye bir ay faln rahat ediyrsn evet acıyor ama hemn uyuşuyor jilet ertesi gün çıkıyr tüy dökücüleride önermiyr doktorlar
RuveydaYasin Hatice4446 ben 30 yaşımdayım bikini bölgesine hiç yaptırmadım ama hamileyim göbeğimden dolayı görmediğim için cesaretlenip gittim yaptırdım canım acıdı ama böyle rahatlık yok azaldı tekrar gideceğim 🙈
Esmanur_97 Hatice4446 iki hafta önce ağda yaptırdım çarşamba çatı muanesi yapılacak ufak ufak çıkmaya başladı napıcam diye düşünüyorum göbeğimden göremiyorum bile 🙄
Sineemm Hatice4446 valla canım ben dün temizlenicektim bugün kontrolüm var diye 35 haftaligim göbekten göremeyince eşime temizlettim permatikle 🤦🤷
Lalihhhh Dilek58 alışınca demi o agdadan başkasini yapamıyor insan ben jiletdeb daha çok korkuyorum çünkü 🙈😀
Ayssmom 30+6 haftalığım eşime aldırıyorum 5 dakika sürüyo zaten her banyoda aldırdığım için doğru dürüst kılda çıkmıyo iğrenecek bir şey yok yani
Hatice4446 RuveydaYasin azalıyor ya evet bende hamile olmadan önce lazere gidiyordum bırakınca çoğaldı
Lalihhhh Hatice4446 kuaförerin kullandığı kutu teneke agdayi öneririm evinizde kendiniz kullanabilirsiniz tek seferde alıyor diğerleri gibi 2 kere yapıştırmak zorunda kalmiyorsunuz