Merhaba arkadaşlar .
kızım aceleci çıktı. 34+1 de gece adet sancım kesilmedi sabaha kadar. Dr göründüm ve 1.5 cm açıklığım olduğunu fakat daha erken olduğunu söyledi . Yatış verdi . Uzatabildiğimiz kadar uzatıp doğumu durdurmam lazım dedi. En son 34+5 de açılmam 6 cm buldu durdurmasına rağmen . Artık doğum başladı dedi doktorum nasıl gelirse öyle kabul edicez. Yani bugün . Gece 1 e kadar sancılarım vardı evet ama şiddetine dayanabiliyordum . Fakat 1 den sonraki sancıları size anatmamayım . O denli sancıya açılmam ilerlemiyordu . Benim bütün enerjim birmişti karnımdaki yavrum da çok yorulmuştu . Tam sezaryana dönme kararı aldık bana öyle bi sancı geldi ki dedim tamam doğuruyorum artık ebe baktı ve yarım saat sonra incim kucağımdaydı. Çok zordu evet ama bi o kadar değerli zamanlardı benim için. Annelik bu hangimiz kolay kazanıyoruz . Korkmadım ve hep dua ettim Allah’ıma çok dua ettim . Rabbimin yardım ile ikinci meleğime , oğlum kardeşine kavuştu . Allah size ve herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Ben mezun oldum . Darısı sizlere 🌷