aslihancvk Sen1meleksin ailede var canım bizde bende de şeker eğilimi vardı zaten takipli gidiyorduk 30 lu haftalarda yükseldi düşmedi insülin başladık oyuzden hızlı ilerledi benim şeker
Fulyaa29 Seher112 doktorunuz bebeğin kilosunu nasıl değerlendirdi ? Benim 23te 600 gr çiktı fazla dedi
Seher112 Fulyaa29 2 hafta önde dedi şekerden korktular yaptırdık şükür şeker çıkmadı ama detaylıda da kilosu fazla çıktı şekr çıkmayınca rahatladık İnşaAllah herşey yolunda olur
Busravealp Kalbimm55 36+3 te gittiğimizde 2880 gr 50 cm çıkmıştı oğluşum bakalım hafta sonuna kaç olacak🙏🏼☺️🧿🧿🧿
Seher112 Esrabadis1 benimki de en 23+1 de 805 gramdı şükür şeker galan çıkmadı ama bizde 2 hafta önde gidiyoruz
Fulyaa29 Seher112 benimde 1 hafta öndeymiş beninde şekerden şuphelendi ama 3 hafta snra yaparz dedi tahlili bnde cok korkuyorum
Savciergoc 22.haftam da 600 gr dı 27 cm di iyi dedi doktorum şuan 25 iz haftaya inş kontrolümüz bakalım kaç olmuş ama o kadar sert tekmeler yiyorum ki güçlendiğini anlamam zor olmuyo 😃
tomrish melegiiimm benim kızımda 24. Haftada 568 gr dı. Burda daha yüksek kilolar görüyorum hep haftamla karşılaştırınca ama doktorumda gayet sağlıklı normal diyor. Paranoya yapma diye hatırlatıyorum kendime arada 😃
melegiiimm tomrish inan zayif dogunca daha cabuk toparliyor.oglum 39.haftada 2880 0larak dogdu 47 cm di bir seneye yasitlarini hem boyda hemde kiloda gecti.oyuzden bende dert etmiyorum.iri bebek iyi bebek degil diyorum kendime.sagligi yerinde olsun gerisi bos.
bahar95 Gulay_41 maşallah 👍 haftamız günümüzde aynı benimki 1950 kl dedi çok fark var arada 🤦♀️ doktorum gayet güzel diyo bana az gibi geldi senin dk ne diyo
Gulay_41 bahar95 benim 10 gün ileride karın cevreside 2 hafta ileride biraz iri bir bebek olucak yediklerine dikkat et dedi
Ahsennurrrr Kalbimm55 26.haftada 1150 gramdi şuan 27 haftalığim yarın tahlil sonuçları için gidicem o ara kontrolde gene bu hafta ne kadar kilo almış ogrenicrm inşallah ❤️
aslihancvk Makbule7995 ben sürekli hergun süt içtim peynir çok tükettim şeker yüksek olunca da kilosu fazla oldu bugün doğum yaptım.cok şükür kuveze girmedi sadece oksijen veriliyor inlemesi vardı