Daha önce başlık açmıştım tansıyon yükseklığım vardı ve normal doğum istediğim için doktorum zaman daha fazla ılerlemeden (38+3 te) sunı sancı ıle dogumu başlatmak ıstemıstı. Bir doktora daha danıştım bu süreçte oda aynı seylerı söyleyınce bugün yatışa karar verdık… sunı sancı ıle ılgılı hep korkunc seyler anlatılırdı umarım ben (doğum sırasında tansıyonum cıkarda sezeryana alınmaz isem) size sunı sancı ile ilgili cokta korkunc olmadıgına dair acısı az, süreci bol detaylı uzun bir doğum hikayesi yazarım 🙏🏻 Sizlerden ricam ismim Demet, aklınıza dilinize hangi dua gelırse bana okuyabilir misiniz ❤️ Şimdiden okuyanlardan Allah razı olsun, hepimize hayırlı güzel doğumlar olsun inşallah 🤲🏻
bu arada bir bedende son geceniz son saatleriniz vs olduğunu ondan ayrılacagınızı bu zamanların sona erdiğini bilmek gercekten çok çook duygusal.. belkı hazırlıksız olsaydım bu kadar duygu seli yaşamazdım ama birkaç gündür çok duygusalım… sizlerde her anınınızın tasını cıkarın, O’nun tekmelerini hissetmenin güzelliğini yaşayın ❤️