tubaerva 27.haftadayım adet sancısı gibi sancım var, korkmaya başladım erken doğum mu diye karnımda çok aşağıda bebeği vajinanın içinde hissediyorm bugün randevum var ama ağrimda var şu an ne yapmalym acaba?😢
Berivan-188 tubaerva canım bende 28 haftadayım lekelenme oldu bende karnımda aşagıda kasılmalarım baya oluyor ama doktor herşey yolunda dedi bende çok korkuyorum allah a emanetler inşallah zamanında gelirler ❤️
ozgeerbas tubaerva bende bugün tam 27 haftaya oldum benimde öyle ağrılarım var bebeğim hareket edince sanki vajinama tekme atıyor gibiyor oluyor.
Ada01 tubaerva canım o haftada banada aynısı olmuştu bunun için doktora gitmedim gittiğimde de sormaya unuttum 2 gün sonra kendiliğinden geçti
tubaerva Berivan-188 inş, sol kasığımda şişme oldu ilk hamileliğim bu durumları görünce korkuyor insan
tubaerva baby0615 uzanınca daha çok ağrım oluyor sanki yürüyemiyorumda ağrılarım oluyor kasıkta oturuyorum ancak
aras22-07 tubaerva sancin olunca alttan muayene yapıyor bazen. Bende de aynı oldu. Bı kaç gündür hastanede yatıyorum. Ama hiç korkma. Engellemek içinde o kadar çok şey yapiyolarki♥️Korkma dua et canım benim doktora herşeyi şöyle ama.