Kizlar merhaba 🙋🏻♀️ Oncelikle dogum hikayemi paylasmistim Fakat goruyorum ki dogumdan korkan merak eden cok hamiş var. Cok haklisiniz bende dogurmadan once telefonumda devamli notlar kafamda devamli tilkiler vardi. Korkumdan bahsetmiyorum bile. Serum bitcek kanim akcak diye bile kendine dert edinen ben ilac icerken bile aglayan ben dogum yapcaktim ve cok korkuyordum. Tabiki oncelikle yapabilen sagligi psikolojisi el veren normal dogum yapmali. Yonlendirmek icin degil ic ferahlatmak icin actim bu postu. Ben istege bagli sezeryan oldum 38+5de. Yani tam istege de bagli degil doktorumla ortak karar. Cunku benim 30. Haftamda vücudum kasinmaya kizarmaya sivilce dokmeye basladi heryerim asiri kasiniyor uyuyamiyordum gece. Karacigerlerime de bakildi birsey yok ama bazi hamileliklerdr sonuclar temiz ciksa da kasinti olurmus ve dogum yapmadan da gecmezmis. İste benimki ondandi ve doktorumda beklemiyelim size zarar dedi. Neyse ben sezeryan oldum arkadaslar 😍 bir kere suna aciklik getireyim
kesinlikle rüyalarınıza giren uykularinizi bolen gibi korkunc seneryolar olmuyor. Ben ozel hastanede dogum yaptim devleti bilmiyorum ama ne kadar fark olabilirki 🤷🏻♀️
ben sonda olayindan cok korkuyordum mesela. Asla ama asla hissetmedim ameliyathanede uyustuktuktan sonrw takildi. Ama odada uyusmam gecmeye yakinken cikarildi. Gram aci yok hic korkmayin
sezeryandan sonrw herkes yuruyemezsin acele etme dedi. Yurudum herkesde yurur bence tamamen direnme gucuyle ilgili. Yuruyun sakin aciyor demeyin cunku ben o yuruyuslerim sayesinde 2. Gunluk lohusayken bebegimin altini aliyor kiyafetini giydiriyordum 🙏
bana basin belim cok agrir dediler bitter cikolatalar nescafeler doldurdum cantami. Gram bas agrisi bel agrisi yasamadim cok sukur 🙏
sutunuz icinde doguma son 10 gun kala ilik dus alirken 5er dakika goguslerinize suylw masaj yapin. Ben cok faydasini gordum ameliyattan çıktım sutum geldi. Kesinlikle gelmezede uzulmeyin geliyor 🙏
Kanamam da 15. Gunu bitti akintim devam ediyor azar azar
ve 1. Haftamdan beri evimin isi bebegimin tum ihtiyaçları herseyi kendim yapıyorum. Ki 3 kiz kardesimm birde annem var. Yapmasam yaparlar.
ama herseyi ben yapmaliyim diye diye agrim sizim kalmadi.
size demem o ki sakin korkmayin ozelikle hamileliğinizin tadini cikarin 🙄🤷🏻♀️ İnanin geri gelmiyor
ve kesinlikle korkmwyin iyi dusunun inat edin ve kendinize güvenin hersey cok guzel geccek 🙏