Esmayvvaz Kizlar 8 haftalik hamileyim mide bulantisi cok sabahlari ile aksamlari sizinkiler nasil gecti kac haftalikken gecti
birprensesvebirprensannesi Esmayvvaz Yani canım tuzlu kraker rahatlattı beni bide çiğ kuru fasulye yuttum 3 4 tane rahatlattı bir süreliğine. 12. Haftadan sonra geçiyor yani geçmese de azalıyor canım
zerrinayyildiz Esmayvvaz benim mide bulantıları 16 17 haftalıkken geçti şuan 21 haftalık çok nadir oluyo kötü koku duyunca zaten şuan bebek saçlandigi için mide ekşimelerim var ama mide bulantisina en iyi bana limon geldi bide tuzlu löblebi
hilosss07 Esmayvvaz bende 8 haftalıgım ne yaptıysam geçmemişti ama ayva yedim o kadar iyi geldiki doktorum ilaç verdi ama dokundu sersem gibi oldum bende içmedim suan devamlı ayva yiyorum😂
Esmayvvaz birprensesvebirprensannesi Tesekkurlerrr ben tuzlu cubuk kraker deniyorum hic bir sekilde gecmiyor nasil bos mideyle safrani kusana kadar onu kustuktan sonra cok rahatliyorum
birprensesvebirprensannesi Esmayvvaz Kuru fasulye dene bide 🤷 Bı yerde duymuştum ve denedim işe yaradı bende 🤭 İnşallah sizde de yarar