Aselinannesi63 Şuan bende o durumdan yatamıyorum ve ayaktayım bende magnezyumun bir faydasını göremedim 😔
Aselinannesiii MeralOzsen bende aynı öyleyim ve benim 10 buçuk aylık kızım da var inan o kadar zor ki yatıyorum uyuyamıyorum bu sefer tam uyuyorum kızım uyanıyor 🤦♀️
MeralOzsen Aselinannesiii Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt inş 😍 bizim de kız bebişimiz olcsk nasipse 🥰 ay öyle olur ya tam uyucan illa ki bişey oluyor Allah yardımcın olsun ve şafi adıyla şifa versin 😍
Aselinannesiii MeralOzsen amin inşaAllah hepimizin bebişlerini canım 🙏😍 benim bu da kız olcak 34.haftamdayım az kaldı bakalım sağlıkla gelsin hepsi inşaAllah 🥰 aynen öyle valla hep öyle oluyor zaten amin inşaAllah canım sana da geçmiş olsun 😍☺️
MeralOzsen Aselinannesiii sağol canım aminn inş 😍 biz 30. Haftaya giriyoruz bu hafta nasipse eve az kalmış sağlıkla kavuşun inş 🥰😍
Aselinannesiii MeralOzsen sizde sağlıkla kavuşun inşaAllah tek avazda doğurmak nasip olsun hepimize 😍🙏
esmirna16 MeralOzsen Merhaba ben de hamilelegimde çok yaşadım. Magnezyum artı magnezyum içeriği olan soda ve akşamları bir küçük muz yiyordum. 3ü birden çok iyi geliyordu. Bunları ihmal ettiğim geceler hep ağrım olurdu
MeralOzsen esmirna16 merhaba son günlerde dediğin gibi magnezyum içerikli soda içiyorum ayrıca gebeliğim boyunca nerdeyse her gün muz tükettim ve tüketiyorum
mucizemm_3 MeralOzsen teşekkür ederim size de geçmiş olsun … olabilir kan değerlerin ve d vitamini düşünce şiddeti daha çok artıyor amin ben daha 23 haftayım daha yalın yarısı bakalım nasıl geçecek bende 3-4 saat uykuyla kalıyorum