Elifbayrak 9 ay ne ara geçti anlamadım, +7 kilo ile tamamladım, son haftalar ayaklar eller şiş, sabaha kadar tuvaletten çıkamama 🥺 8 ay hamile olduğumu bile anlamadım öyle güzel geçti 😁 doğum korkusu da sardı tabi 🤦🏻♀️
Ozge5353 Elifbayrak benimde son 27 ama kilo olarak 2 haftaya yakın da önden gidiyor son gittiğimde başını rahim duvarına yaslamıştı 🤭 sürekli lavaboya gidiyorum kasıklarda hafif batmalar yalancı kasılmalar ah ahh🙂
Tugce_24 Elifbayrak son 11 gün 4 gün önce muayene de yumuşama var dedi muayene sonrası kanamam oldu biraz dedim tamam doğucak sanırım sonra geçti 😂 ne zaman olur bilmiyorum ama bende korkuyorum tedirginim 😂 başarabilecek miyim bilmiyorum benim acı eşiğim de düşük 😔 ama normal olmasını çok istiyorum
Rumnur Elifbayrak Doğum için ön hazırlık olarak neler yapıyorsunuz, merdiven çıkma hurma yeme dışında ? Bir de 37 sen sonra ada çayı içilmesi hakkında bilginiz var mı?
Gamzey15 Bende son günlerdeyim, 37+3 hem hemen gelsin istiyorum hemde korkuyorum🙈 hamileliğimde tek şikayetim mide yanması ve çatlaklarım oldu çok şükür. İnşallah doğumda böyle kolay geçer sizin içinde tüm hamileler de 🤲🏼
Elifbayrak Gamzey15 bende 37+4 oldum 🥺 çatlağım olmadı şuan için çok kilo almadım ondan olabilir mide yanmam da yok ama eller ayaklar son 2 haftadır şiş🥺
Gamzey15 Elifbayrak aslında bende sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar , ama hep çok zayıftım o yüzden ne kullandıysam çatladı 😔
Gamzey15 Elifbayrak normal doğum görünüyo cuma günü gittiğimde 3cm açılmam vardı maksimum 10 güne doğurursun dedi doktorum 😬Benim kasıklarım ve altındaki kemiklerim çok ağrıyo sende de oluyomu? Sanki spor yapmışım hamlamış gibi otururken kalkarken falan baya ağrıyo
Elifbayrak Gamzey15 ya ne güzel bende daha bişey yok normal doğum bekliyorum bende 😁 rahmim de tuhaf bi ses var idrar yaparken bide idrarı itikleyerek yapıyorum gibi sanki
Elifbayrak Gamzey15 valla son 2 haftadır tuvaletten çıkamıyorum kendiliğinden tam bitirmiyor ittiriyorum sonunda çok fena yanma oluyor test yapıldı enfeksiyon da yokmuş kaldım böyle 😁😁
Elifbayrak Rumnur hiç bişey yapmıyorum valla ne hurma yedim ne bişey sadece yürüyüş yaptım oda şuan olmuyor her yer buz kesti 🤦🏻♀️
Gamzey15 Rumnur ben hurma yiyorum günde 5-6 tane falan, yürüyüş yapıyorum pilates yapıyorum bide doğumu kolaylaştıran yoga hareketleri ve squat yapıyorum. Herşeyi yapıyorum ama gelmiyo 🙈