Senayyalcin Demir ilacı kullandığım için sanırım ciddi bi kabızlık yaşıyorum artık sıkılmaya başladım bu durumdan sizce ne yapabilirim bol su da tüketen biri değilim sanırım tetikliyor
NilGrl Senayyalcin magnezyum kullanıyor musunuz? Demir ilacı kabızlık magnezyum ishal yapar orta hal oluyor ikisini kullanınca 😂
Ozge20ulu Senayyalcin Dr danış canim demir ilacını değiştiriyor , bana iki güne bir dedi önce baktık aynı degistirdik
Isilhanim87 1pearl bende ise yaramadi. Bir hafta yedim.bu zeytinyağlı inciri :( tadı çok güzel ama ise yaramadi Senayyalcin
1pearl Kavanoz içine kuru incir üzerini aşıracak kadar da zeytinyağı koyun sabahları iki tane yiyin aç karna çok çok iyi gelecektir birde su içmeyi gün içinde ihmal etmeyin
1pearl Senayyalcin yooo zeytinyağı sadece yumuşatıyo çok kokusu olmuyo incir de zaten tatlı bişey hayalinizdeki kdr kötü değil kabızlığı çekmekten iyidir bence 👍
MeralOzsen Senayyalcin hayır bende yiyiyorıum hemen çiğne yut benimde çok ciddi sorunum vardı 2 hafta wc çıkamadığı biliyorum doktor ilaç vermedi doğal yolla çöz dedi sonunda zeytinyağı ve incir iyi geldi hemen etkisini göstermese bile 2-3 gün sonra gösterir etkisini ayrıca her gün bir tane de cennet hurması ya çok iyi gelecek geçmiş olsun 😉
Burcumtlg Demir ilacını aç değil de tok içmeyi dene. Kahvaltıdan 1 saat sonra kadar. Birde bol lifli yiyecekler tavsiye ederim ara öğünde kesinlikle. Süt ile karışık meyveli müsli. Çok işe yarıyor
mucizemelegim Senayyalcin ilaçla sıkıntımı gidere bildim duphalac şurup kullandım ama sıkıntım devam edince doktor dulcolax ilaç verdi çok rahatladım