Ozgglt_ 29un son günlerinde karnım hafiften acıkıyordu çok aldırış etmiyordum ama artık yattıktan sonra bi açlık hissi oluşuyor ve saatlerdir aç kalmışım gibi bişeyler yemek istiyorum. Bu haftaya kadar gece yemeğine alıştırmadım kendimi. Çünkü çok çabuk kilo alabiliyorum bünyem fazlasıyla müsait buna. Toplamda 10 kilo aldım şimdiye kadar. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kiloyu dert ettiğimden değil ama çok kilo aldığımda çok ağırlaşıp rahatsız olacağımı düşündüğüm için frenledim hep kendimi. Fakat artık karnım gurulduyor 😂 bende genellikle ayva tüketiyorum tok tutuyor diye muz yiyorum yada kuruyemiş atıştırıyorum arada kaçamak olarakta süt ve cocopops yiyorum 🤭Ve hal böyle olunca aç açta uyunmuyor tabi 🙄 Siz neler yiyorsunuz sizlerde bu haftalarda böyle misiniz yalnız olamam değil mi ? 👀
060631 Ozgglt_ 😬😂😃 Saat 21 gibi kaşar peynirli bol yumurtalı menemen yapıp yedik eşimle😂😂 Her zaman yemiyorum ben de ama bazen oluyor. Akşam yemeği yememiştik, kahvaltıyı bile saat 15 gibi yapmıştık😬😬
Sevgi1907 Ozgglt_ Allah ne verdiyse onu elime ne gecerse artik 🤣🤣tamm bu gece yemiycem diyorum ama benim minnak uyutmuyo beni bende kalkip yiyorum napim kiloyu zaten hic takmıyorum nasil olsa verilir diye 33+5 haftaligim ve 10 kilo aldim
Ozgglt_ 060631 ohh mis valla afiyet bal bebeğe vitamin olsun 😄 gerçekten artık içimi kemirdiğinden şüphe ediyorum 😂 yemek yiyorum yarım saat sonra karnımdan bir ses yükseliyor gurrrrr garr gırrrrr 😂
060631 Ozgglt_ Amin, Allah razı olsun, teşekkür ederim. Sizin de bebeğe ve size şifa olsun🤲🏻🧿 Ben gurlasa bile üşengeçlik yapıp yemiyorum çoğu kez, ancak meyve veya yoğurt yiyorum zorda kalırsam, çünkü reflü mahfediyor son haftalardayım 😬😃
Ozgglt_ 060631 Allah razı olsun 🌸 yaa az kaldı demek çok güzel bir doğumunuz olsun inşallah ♥️ Benimde bir ara ne yesem midemi alev alanına çeviriyordu geçti çok şükür 🤲🏻 Allahım bir avazda kurtarsın hepimizi inşallah kavuşalım bebişlerimize Ne kadar kaldı sizin
060631 Ozgglt_ Amin,İnşallah BiİzniAllah, çok çok teşekkür ederim, Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize. Son 27 hayırlısıyla 😬😬😬 şu an bile reflüden uyuyamıyorum. Dikkat edin siz de son haftalar reflü tekrarlayabiliyor, inşallah olmaz🤲🏻🧿
Ozgglt_ 060631 aminnn 🤲🏻 İnşallah olmaz ve bir süre sonra ne içsen geçmiyor bana rennie duo çok iyi gelmişti bi o rahatlatıyordu süt falan hak getire 😄
Ozgglt_ esrao 😄😄 kendimi görüyorum şu an tostu o kadar seviyorum ki ama kahvaltılarımı süslemeye devam etsin bir süre daha 😄 dayanamıyor insan ya karnı acıkınca çocuk bişeyler bekliyor diye düşünüyor eşimde sağolsun çocuk acıkmış kalk doyur diyo gece gece 😂
Ozgglt_ Sevgi1907 evet yenir her şey ama ben ekmek makarna vs yememeye çalışıyorum çünkü bana yapıştı mı gitmiyor 😂 etli butlu ama mutsuz oluyorum 😂 bide yerken dizi film bişey yanına mis gibi gidiyor gece öğününde 😂
aselelif06 11de ekmekle salatalık yedim 😂sonra çıktık kartopu oynadık saat 1 de de ekmek arası domates marul yedim asla pişman değilim 🥳