fatmaozdemir1 hemen duş alın eve gelir gelmez duşta sıcak suyu eşiniz anneniz kaynananız kim varsa suyu gögsün tutarken sende elinle masaj yap gögsüne allahın izni ile sütün hemen gelir daha sonra da bebegin gazı olmaması için hemen günlük 2 3 bardak kimyonlu rezene iç ama kimyon evdeki bildigimiz kimyon olsun cunku dışarda kimyonlu rezene cayı satılıyo onlar pek etki etmiyor ve kimyon rezene güzel süt artırıyor birde gece yatmadan Bi kase İncir uyuması ye ilk 1 ay yersen baya sütüm artar en önemlisi 3 litre su iç bunun yanında imkanın varsa bebek emdikten sonra sağma işlemi yap sağmak beyine daha cok süt ihtiyacı var bilgisi gönderiyor beyinde gögüsne daha cok indiriyor 😊😊inşallah emmeyi seven bebegin olur inşallah yoksa inan cok zor Bi dönem oluyo ben oglumu 3 ay cok zor emzirdim aşırı cokta sütüm olmustu yatagım üstüm basım ıslanırdı masallah ama oglum emmeyi sevmedi ya biz Bi yerde hata yaptık inşallah 2. Bebegim emecek emme zorlugu yasadıgım an emzirme danısmanından yardım alcam bende 😊