LeventMerve 38+5 günlük hamileyim 2 gündür ishal ve karın ağrısı yaşıyorum baya kötü fakat leke yada su gibi herhangi bir bişey yok ne yapmam lazım geece gündüz uyuyamıyorum da miğdem yanıyo yiyemiyorum bana bi fikir verirmisin ne yapmam gerekir????
Esoo0698 LeventMerve Ay arkadaşımda senin gibi olmuştu 2 gün boyunca sürekli ishaldi karnı ağrıyordu 3. gün suyu geldi bebişi doğdu 🌸 Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al 🌸🐣
Leylayunus LeventMerve cnqım bende iki gün ishal oldum geçti gelem gşden yok yoğurda nişasta karıştır iyi geliyo
Doruktoprak LeventMerve canım bende şuan öyleyim 36+6 yım sancım var zaten bu aralar ama birde karın ağrısı başladı ishalde oldum dr ums msj attım bol su iç soluna yat sancıların devam ederse gel dedi şimdi yattım bekliyorum
LeventMerve Leylayunus benim 1 haftayı geçik sancım var ama şu iki hatta üç olacak daha sıklaştı ağrılar
Gunes879 LeventMerve covid testi yaptırmanı tavsiye ederim ishal de tek başına belirti olabiliyor bazı kişilerde
LeventMerve Sirinanne1 bende nişan yada suyu bekliyorum ama hayırlısı dayanamazsam gidecem ilk doğumumda farklı bunda farklı şeyler yaşıyorum ayırt edemiyorum da cinsiyet de farklı ilk doğumda adet sancısı gibi ağrım vardı lekem geldi ertesi gün suyum geldi gittim ama bunda daha farklı ishal miğde yanması adet sancısı gibi ağrı normal yalancı sancılar dinlenince geçmesi lazım bu geçmedi de leke su olsa doğum diyecem ama yok
Sirinanne1 LeventMerve cinsiyeti ne? Sancılarınız geçmediyse tabi doktora gitmenizde fayda var bende sancı henüz yok
Doruktoprak Hasretdemircii canım Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına inşallah.. Bende şuan belirti yok cuma günü kontrolüm vardı normaldede.
LeventMerve Doruktoprak inşallah canım benimde perşembe kontrolüm var hayırlısı olsun . Hepimizde sağa sağlim yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah🤲🏻