Aselinannesi12345 Sevgili anneler 5dakkada bi tuvalete gidiyorum iyice sıklaştı bu tuvalet olayları sizinde öylemi?
Ozgglt_ Aselinannesi12345 benim yaklaşık haftadır falan o şekilde sıklaştı 5 dkda bir olmasada sürekli gitme hissi oluştu. 31 haftamızdayız
Nurasl Aselinannesi12345 benim azaldı sanki ya bana öyle geliyor önceden gece kaç kere uyanırdım sımdı bir ya da iki
ayshoo evet canım dışarı çıkarken çok zor oluyor bu durum çıkmadan tuvalete giriyorum tam aşağı iniyorum tuvaletim gelmiş🤦🏻♀️
fulakinci Aselinannesi12345 benimde martta dogumum inşallah. Ama başından beri zaten sık sık tuvalete gidiyorum. Bu duruma alıştım galiba artık 🤔
Asenadgdvrn80 Aselinannesi12345 30+4 olduk bnde tuvalet değilde hareketlendi fazlasıyla ağrılar arttı bacak kalça ağrısı
Babygirlmother @Aselinannesi12345 5dk olmasa da sık gidiyorum ve sıkıntı şu ki tuvaletten kalkıyorum yine var gibi hissediyorum ama yok 😁
Aselinannesi12345 Bu yolda beraberizyani en iyisi tuvaletin önüne tabure koyup oturcam diyorum bazen okadar yoruldumki gidip gelmekten
aysenurbahadir Aynı durumu yaşayan herkese selam olsun o zaman 🙋😃 normalde su içtiğim için zaten sık tuvalete çıkardım şimdi 2 katına çıktı 😃
Hilalsny Aselinannesi12345 benimde cok sik geliyor fakat sanirim ben tutuyorum 😂😂 evdeyken gireskm gelmiyo disardayken tutasim gelmiyo 😂 ay kac kere disari cikacagimiz sirada asansorle asagi inip geri yukari ciktik asansore bindigkm an cisim geliyo😂😂
Merveee123 Bende 30.haftadayim karnimda sertlesme ve bu aralar sol kasigimda ağrı oluyor e tabi sizlerinde dedigi gibi tuvalet ihtiyaci fazlasiyla var 😅
Canankryl Benim de sık tuvalete çıkmam oluyor ama bebek sanki aşağıda baskı yapıyor sizdeyse oluyor mu 30+2
aysenurbahadir Canankryl ben 32+1 im şu an 2 haftadır falan baskı oluyor gibi hissediyorum doktoruma söyledim o da çok normal olduğunu bebeğin baskı yaptığını söyledi sizde doktorunuza danışın bence 🙋
Nefeshangul Aselinannesi12345 gece lavaboya gitmekten artık uykuyu unttm gundz az gidyorm ama gece cildiryorm