060631 Nur18 Ben Mete Alp ya da Mete Alper tercih ederdim, Aybars pek hoşuma gitmiyor ama gönlünüz neyi severse odur♥️
2melek_annesii Nur18 benimde oğlum olursa Metehan koycam direk ilk bebegim Mert Ali cünkü biraz uyumlu gibi oluyo 😂
Nur18 mlkkk mete nasıl yanına önereceginiz isimler var mı peki, aybars bana anlamlı hoş geliyor ama net değil henüz 😊
060631 Nur18 Sevdiğim isimler şöyle: Tuna-Alper-Mert- Oğuz- Arda- Eren-Emir- Yunus Emre- Mustafa Yiğit….. Kız ismi: Gökçe-Özge-Zeynep-Elif-Özgü-Bilge-Demet-Derya-Esra …..
060631 Nur18 Aynen çok zor, evet ilk ve bebeğimiz erkek, Allah’ın izniyle kavuşmayı, kavuşmanızı dilerim sağlıkla 🧿🤲🏻♥️
Nur18 060631 amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım inşallah 🤲 sizin hiç mi düşünceniz yok vardır bişeyler ama net değildir belki 😊
060631 Nur18 Aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Daha önce bir kaybımız var😔, çok üzerine düşmeyin dedi büyükler, sağlıkla gelsin de düşünürüz dedik biz de, Allahım sağlık huzur versin yuvalarımız, kucağımız şenlensin yeter 🤲🏻🧿🤲🏻🧿♥️
Evrem19 Erkek bekliyor olsaydık Mete tek başına favorimdi 👍🏻Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
Nur18 060631 anladım başınız sagolsun, çok haklısınız Allahın izniyle sağlıcakla alırız inşallah çok teşekkür ederim 🤲🌼
Mltm Erkek olsaydı adım Meltem olduğu için Rüzgar koymayı çok istiyordum. Ama yıllardır Mete ismi içimde kaldı. Kızım olacak aklım hala Rüzgar ve Mete’de ☺️
Nur18 Mltm yaa öyle mi🤗nasip olursa inşallah koyarsınız😊 ben de mete ismini begeniyorum ama rek olmuyor sanki aybarsla düşündük ama genelde herkes de begendi bilemedim ah bu kararsızlık 🙈