Merhaba kızlar buraya pozitif bir doğum Hikayesi yazmak isterdim ama maalesef güzel kızım prematüre geldi 32 haftada sezeryan ile erken doğum yapmak zorunda kaldım ben diyabet şeker hastasıyım cuma gününden beri aşırı derecede mide bulantım vardı yediğim herseyi çıkarıyordum su bile içsem o derece cuma gecesi başladı cumartesi hemen doktoruma gittim herseyi normal gözüktü ama nts çekildi ve orda biraz sancım çıktı çok korktum doktorum erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne yaptı daha sonra eve geldim ama hala mide bulantım kusmam devam ediyordu artık dayanamıyorsam gece acile gittik kendi hastanemize değil üniversite hastanesine geldik burda da şekerim yüksek çıktı ondan kusup midem bulanıyormuş çok kötüydüm kızlar o ağrıları unutamadım şekerinize lütfen dikkat edin sonra nts de bebeğimin kalp atışları düşük çıkmaya başladı ve benim sancılarım artttı bütün gece nts takibi yapıldı ve pazar sabahı oldu yani dün sayılıyor doktorlar geldi bebeği kaybedicez kalbi çok düşük atıyor seni direk sezeryana alıyoruz dediler sok oldum daha küçük dedim 32 haftalık çünkü ama başka çarem de yoktu hem bebeğime bisey olcak mi korkusu hemde şekerim yüksek tansiyonum nabzım yüksek hepsi fırladı ameliyathane ye bir girdim buz gibi her yer ve titriyorum korkudan doktorlar bana sormadı bile genel anestesi ile bayıltcaz dediler çünkü şekerim tansiyonum yüksek nabzım 180 lere çıkmış bacaklarımı kollarımı bile bağladılar titreme durmuyordu çünkü sonra beni bayıltcaklardı bisey koklattılar ve ışık gözümün önünden kayboldu bayıldım sezeryanım uzun sürmüş annemler ailem çok korkmuş bebeğim 2300 gram doğdu haftasına göre iyi dediler küveze almışlar bebeğimi hiç görmedim hala daha sadece fotoğrafına bakıyorum biraz solunum sıkıntısı vardı ama suan daha iyi Çok şükür ameliyattan çıktım koridorda deli gibi anne diye bağırıyor musum ağrım çok oldu kızlar ve inanılmaz üşüdüm ilk ayağa kalkmak çok zordu benim için suan daha rahat kalkıyorum ama kızım iyi olsunda ben toparlanırım suan ona serum ve mama veriyorlar sütüm gelmiyor insallah gelicek çünkü anne sütü vermek çok istiyorum inanın normal doğum yapsam bu kadar ağrı acı çekmezdim cuma gecesinden beri çünkü çok kötüydüm kaç gündür çektiğim acıları Allah ve ben biliyorum ölceğimi düşündüm inanın o kadar korktum bende istemezdim böyle hikayem olsun ama ne diyelim kızlar dua edin kızımı kucağıma alayım 💕🙏🏻