Havvaozgur Kızlar 22. Haftamda lieraca başladım günde 1 kez olacak şekilde sürüyordum ama 33 haftalik oldum karnım daha yeni yeni gerilmeye başladı catlicak gibide hissediyorum bugun vazalin sürdüm sanki daha nemli ve yumuşak yaptı karnımı lieraci biraktim diye çatlar miyim yoksa çatlama son haftalarda mı oluyor lierac kullandım diye 33. Haftaya kadar yoksa onun sayesinde mi çatlamadım aklimda deli sorular🙄🙄🙄🙄
Ebru2403 Havvaozgur doktorum öyle kremler falan önermesi direk vazelin badem yagi falan kullanmamı söyledi
Fadimehnk Havvaozgur en güzeli ve uygunu bebek yağı misler gibiyim hiç çatlağım yok çok şükür ama önceki haftalarda da badem yağı kullandım
Kzyseda Kesinlikle lierac. 36. Haftadayim. 2 tüp lierac 2 şişe bio-oil bitirdim. Lierac bı haftadır bitik kullanamadim ve direkt çatlamaya başladım.
ysmusic Bir gun lierac,bir gun vazelin,bir gun hindistan cevizi yagi suruyorum.Ust Bacak,popo,gobek ve gogusume .
Ebru2403 Havvaozgur şuan 31 haftaya giricem karnında hiç catlagim yok ama gogsumde hafiften oldu ki ben hiç öyle her gün hergun sürmüyorum aklıma estikçe 2 haftada 1 kere haftaya bir kere falan sürüyorum böyle çatlama şeylerinin kremle alakası yok gibi geliyor bana 🤭çünkü 9 ay boyunca en iyi kremleri kullananların bile son günlerde bi anda çatlağı olabiliyor birazda genetik bence
Lulum Havvaozgur ben düzenli krem kullanmadım 32+3 olduk daha 3 4 gün önce başladı 15 kilo aldım üstelik 🤦🏻♀️ bende bı kaç gündür vazelin sürdüm gün içinde dediğin gibi daha nemli tutuyo bence💪🏻
Havvaozgur Lulum ben çok kilo almadim karnım bide 5 aylık gibi duruyor ondanda çatlamamış olabilirim ama eğer olmasin istiyorum psikolojim kaldırmaz gibi hissediyorum
bukusum Havvaozgur bebek yağı kullanmıştım ben hiç catlagim yok. Annemde var mesela irsi diyorlar ama bende yok
Lulum Havvaozgur öyle düşünme benim eşim doğum haritası diye düşün diyor herkezde olan bir durum yapısal birazda boşver evladın sağ Salim gelsin de inşallah 🤲🏻