irva Zehra-33- Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kullandım.Hiç çatlamadım ne hamileyken ne de doğumdan sonra.2.5 ay oldu doğum yapalı.😊
tarcinli_kurabiye Valla 24 ten sonra falan haftaya bir kullanıyorum çok düzenli kullandığım söylenmez
-Kbra8- Karnım belirmeye başladığı an direk başladım kullanmaya. 22+6 yım hergün sürmeye çalışıyorum.
EbrarBostanci-81 4.aydan beri dalin bebe yağı kullanıyorum 20 haftalık olduk bana göre çok yok göbeğim ama dışardan belli oluyo artık şu an çatlak yok 🥰 fakat çatlamaya çok müsait vücudum
Zehra-33- EbrarBostanci-81 benimde aynen çok elverişliyim kilo alıp verdiğim zamanda bile bacaklarım çatlamıştı karnımda ve göğsümde hiç olmadı ama yinede korkuyorum😂
Mervi_ss Haftada başladım şuan 25 haftalığım hala kullanıyorum günlük olarak oda annemin karnı çok büyüktü diye genetik olursa benimde çok büyük olursa diye korktum korktuğumda başıma geldi 🤦♀️ Biraz ayıma göre iri yani karnım lierac kullanıyorum bu arada
Zehra-33- Mervi_ss bende lireac +bioil kullanmaya başladım sabah birini akşam birini kullanacak benim de vücudum çatlamaya çok elverişli
ozgeetpc Aydan itibaren başladım her gün düzenli kullanmadım ilk zamanlar ama aklıma geldikçe surdum suan 36 bitti tek bir çatlak olmadı son zamanlarda daha sık kullaniyorum dustan sonra da mutlaka vücudumu nemlendiriyorum
EbrarBostanci-81 Zehra-33- şu an kilo alımım falan yavaş yakın zamanda çatlak oluşacağını sanmıyorum ama son 2 ay beni çok korkutuyor 😂🙈