Minnak_anne21 Annisler nasıl gidiyor heyecan var mı Son 28 ama benim erken olma ihtimali var sizlerde durum ne 🙂🥰 Ağrılar has safada 😪😪 Sirt ve kasık ağrısı beni bitirdi
Dr0607 Minnak_anne21 biz 37 haftalık olduk dediğin gibi ağrılar çoştu doğum şeklimizde ne zaman olacağıda kesin belli değil rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bir sancıda biten kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Prensesinannesi26 Minnak_anne21 benimde 36+0 geceleri uyku kaçtı rahat uyuyamiyorum kasıklarda ağrı bazen bır yere toplanıyor bebek bekliyoruz bakalım sağlıkla
Senemsiii Minnak_anne21 bnm de son 28 gün. Yogun sırt - bel ağrıları aralarda da karnımda hafif ağrılar ve gecmek bilmeyen mide yanması ile bekliyorum. Ne zaman gelir diye çok merak ediyorum kavusmak istiyorum kızıma 💕
Prensesinannesi26 Minnak_anne21 aynen benimde öyle su sıralar birden panikliyorum öyle olunca bende sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah
Minnak_anne21 Senemsiii aynen öyle benimde bi oğlum var inşallah yoldaki kızım çok heyecanliyiz hepimiz bide ben bu ağrılardan kurtulmak için biran önce doğsun diyorum şuan saat 3:56 ağrılardan uyandım
Minnak_anne21 MucizeBirKalp sırt ağrısı dindendir sancılarım da var ama tam düzenli değil gidip geliyor
nur94_ 36+1 olduk zaten erken doğum riskim vardı bebek kanala yerleşmiş salı gününden beri bel ve adet ağrısı çekiyorum bacaklarımıda vuruyo ağrı , 2 gündür de midem bulanıyo bizde heran doğum olabilir çünkü doktor 40.haftayı beklemicek dedi
Minnak_anne21 nur94_ aynen benimki gibi dundendir sancılarım daha da sıklaştı bide 2 defa kustum bilmiyorum doğum belirtisi midir ALLAH hepimizi tek sancida kurtarsın inşallah
Seherkaraca nur94_ ben 36+3 üm canım. Hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım ama dünden beri midem bulanıyor, doğum belirtisi mi bu
Dudumrtk Sultan583 ya benimde dönmedi hala 36.haftada gitmiştim doktora şimdi 37 olduk hala aynı gibi kafası sol kasığıma baskı yapıo ordan döner mi bilmiyorum
Seherkaraca Sultan583 benimde 36+2 bebeğim dönmedi hala, kafasını karnımın üstünde hissediyorum zaten ben. Bu zamandan sonra dönme ihtimali düşükmüş, muhtemelen sezeryan dedi doktorum. Bide bebeğim iri
Sultan583 Minnak_anne21 doktor dönmemiş dedi bana. Sezaryen mi olacak dönmezse diye sordum. İki haftaya kadar dönmezse dönme ihtimali yüzde bir dedi
Busraaa16 Minnak_anne21 günlerimiz aynı biz de 36 dayız biraz karın ağrıları başladı havalar soğuk gidiyor üşüyor muyum diye düşünüyordum ama herkes böyle olduğuna göre Doğum yaklaştığı için sanırım 😊 benim kızım dönmedi doktor sezaryen olabilir diyor heyecanlı bir şekilde bekliyoruz. Hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız inşallah yavrularımızı kucaklarımıza 🤗