gokturksmom Arkadaşlar merhaba 🤗 21 haftalık olduk ve 3 hafta sonra muayenemiz var doktorum yapalım dedi ama Canan Karatayın yorumlarını falan dinledim çok kararsız kaldım eşim de ben de yaptırmama taraftarıyız ama sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yaptırmayanlar var mı
Haticekckylmz gokturksmom bende bugun kontrole fitmistim 26haftaligiz doktorum gerek gormedi bende istemiyordum yaptirmadik canim aclik tokluk sekerini kontrol ediyoruz okadar
Dilekunal gokturksmom canım bende 2 hafta önce muayeneye gittim doktorum biz tavsiye edip öneriyoruz sadece Karatay karşı bu duruma dedi. Bende sıcak bakmıyordum ama şeker varsa doğumunu zorlaştırıyormuş 24.haftamfayım bayramdan sonra yaptırıcam Allah’ın izniyle rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin herşey onun için 👼🏻
gokturksmom Haticekckylmz eğer çıkarsa kanda ona göre yapılıyor galiba ama yine de istemiyoruz umarız çıkmaz ya
gokturksmom Haticekckylmz bir de şey sorucam aç gitmemiz gerekiyor açlık şekerine bakabilmektir için değil mi
Demir Benim doktor hiç oralı olmadı,bende açlık tokluk baktırdım.Zaten her ay düzenli açlık şekerime baktırıyorum çok iyi çıkıyor ona istinaden gerek duymadı sanırım.Ya da o da içten içe karataycı bana çaktırmıyor🙈