Mervebzgz İyi geceler arkadaşlar 8+6 günluk hamileyim iki gündür karnımda çök kötü agri var kasıklarıma kadar sancıyo yaşayan varmı normalmi sizce.
birprensesvebirprensannesi Mervebzgz Evet canım bebiş yerleşmeye çalışıyor. Adet ağrısı gibi ağrıların normal. Kanama vs olursa doktora gitmelisin ama🙏 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Nuray23 Mervebzgz kanaman olmazsa korkma. Off ilk haftalar bende o kadar cok agri cekiyodum ki uykumdan uyaniyodum aglayasim geliyordu. Reglden beterdi. Cok sukur suan 27.haftamin icindeyim😊👍
Mervebzgz @Omurmercimeginan birprensesvebirprensannesi çok teşekkür ederim kanamam olmadi İçin korkmama grk yok yani demi
birprensesvebirprensannesi Mervebzgz Hayır canım. O karın kasık ağrısından ağlaya ağlaya hastaneye gittiğimi biliyorum ağrıdan. Korkma canım 🤦
Nil09 Mervebzgz Cnm normal ama çok fazla şiddetliyse enfeksiyon olabilir.Ben de ağrıdan kıvranmıştım 10.haftada yüksek enfeksiyon çıktı.Bi idrar tahlili ve crp baktır istersen.
momelif Mervebzgz cnm muhtemelen ikinci adet dongun civarindasin o zmnda bazen agrilrm artardi ama yinede cok ise veya tesirginseniz dr a gozukm tbi herkesnki nedendir nasil bilemeyiz