Senayyalcin Zeynepcelbek09 18.haftadan sonra öğreniliyor tabi ultrason da kendisini göstermesine bağlı
birprensesvebirprensannesi Zeynepcelbek09 12. Haftada falan ikilide tahmin ediyorlar ama kesin olmuyor kesin olması bı 15 16 yi bulur hatta detaylı ultrasonu bile bulabilir. Bebişin göstermesine bağlı canım 🙏
ikincimucizemmmm Benim ilk oğluşumda 9 haftalık öğrenmiştim hemde doktor çok net erkek demişti şimdide 4+4 dün bakalım bu ne zaman gösterecek kızlar geç gösteriyor erkek erken gösterir derler ama
Swlatmn Zeynepcelbek09 12. Haftam da ikili tarama testinde öğrenmiştim sonra kendi doktoruma muaneye gitmiştim Aynı gün sonuçlar için oda bana yüzde 90 kız dedi şuan 22+3 olduk ohhh yayıla yayıla heryerini gösteriyor kızım💕🙈
mlkkk Zeynepcelbek09 12hafta da diyorlar hatta 10.hafta da bile erkekse görülüyor diyorlar ama burda o kadar var ki sürekli değişim yaşayan bana da 12.haftamda erkek dedi emin olmayarak ciddiye bile almadım kendim görmeden de inanmayacağım artık o kadar korktum 😅Bide senin haftalarında ben de daha meraklıydım şuan nedense o kadar meraklı değilim ya kız ya erkek sonuçta amaan kafasındayım 😂
Gulsrml Zeynepcelbek09 12.haftada tahmin etti şuan 16+6 haftalığız yarında inşAllah gösterirse öğreneceğiz 🤭💁🏻♀️💁🏻♀️
EbruAslan Zeynepcelbek09 bende çok merak ediyorum 13+4 ay sonu kontrolüm var bakalım umarım gösterir miniğim 🤩🤷♀️