Rabiskooo birprensesvebirprensannesi bundan önce bir kaybın oldu 14 haftalıkkende bazen seyirme gibi bişey oluyor bende hiç bilmediğim için ne olduğunu 🙈
HtcByz No-name İnanın hiç bilmiyorum bende arada bir şeyler hissediyorum ama gaz sancısı mı bebiş mi bilemiyorum 🤷♀️☺️
birprensesvebirprensannesi Rabiskooo Yani canım benimde 2. Gebeliğim 15. Haftamdayım dediğin gibi segirme oluyor ama bağırsak hareketiyle karışıyor yani. Biraz daha beklemen lazım net anlayabilmen için 🙏 Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Rabiskooo meri60 yaptım da henüz öyle şeyler hissetmiyorum karnimda demekki benim hissettiklerim başka 😅🙈
Rabiskooo birprensesvebirprensannesi amiiiin inşallah canım evet bende onunla karıştırmayım diye şimdi eşime Filan derim hareket ediyor adam heveslenir bı bakar bağırsak hareketi rezil olmayın 🙈😅
SSeymanr 18+5 haftadayım bende. İki üç gündür akşamları pıt pıt hissediyorum😂 bi garip oluyorum cok güzel 🌸 oğlum olacak bu arada 🙏🏻
birprensesvebirprensannesi Rabiskooo Eşinin hissetmesine daha çok var canım 🤭 24. Haftada falan dışarıdan ufak tefek belli oluyor net belli olması 28 29. Haftayı buluyor yani 🤷 eşine söylesen de o hissedemez
Rabiskooo birprensesvebirprensannesi yaaa tecrübesizlik işte bilmeyice 🙈 inşallah sağ salim o haftalara geliriz ya
birprensesvebirprensannesi Rabiskooo İnşallah canım. Olabilir canım bende de ilk gebelikte çok tecrübesizlik vardı çok normal bilmediğimiz şeyler yani🤭
aysegulbey01 meri60 bizde 18+4 olduk hemen hemen hergün hissediyorum özellikle yan yattığım zamanlar 🥰🙏🏼
MelikeD Zeynep_18 bana çikolata ye dediler Bi kaç defa yedim ama hiç bi şey olmadı. Baklava yedim iki üç defa her defasında içimde acayip oynadı 🤭🤭 Bi deneyin isterseniz belki güzel hareket eder :)