mavikelebek_ Anneler serklajlıyım erken doğum riskim var 34+2yiz fitili koyarken elime büyük bir şişlik gelio içerde bazen zor ittiriyorum fitili yarın kontrolüm var bugünde biraz kanamam oldu zaten başına gelen varmı acaba şişlik falan
Eminik mavikelebek_ benimde oldu dr dedim elime bişey geliyor dr da korktu alttan muayene etti yok bişey dedi doku sarkması olabilir falan dedi bende mantar da oluştu o yüzden bir süre ağızdan al rahatlasın vajina dedi
Esosun mavikelebek_ canım vajinanın içi boğum boğum gibi bir yer yani grinti çıkıntıları var korkma parmağın ile it 2 cm kadar sonra uzan işine yarayanı alıyor geri kalanı çıkarıyormuş bende yenç öğrendim☺️ Korkma fitili at gitsin daha çabuk etki eder orada damar daha çok
Esosun mavikelebek_ bugşn benim de kahverengi lekelenmem oldu bende serklajlıyım serklaj sonrası sıfır kanamam olduğundan kanama içerde birikmiş şimdi akıntıyla akıyor olabilir dedi 🤷🏼♀️ Bebeği kontrol etti bi problem yok arada kasılmaşar oluyor ama doğum kasılması değil asla aşırı düzensiz ağrılar falan yatmaktan. Sirekli yat dinlen doktor kalk dese de wc banyo harici kalkma iş sakın yapma benden sana tavsiye. Brn azcık kalktım böyle oldum bidaha tövbe kalkmam👍🏼
mavikelebek_ Eminik önceki kanamaların yanında bu birşey değildi diye gitmedi daha önce durmaksızın geldiğini bilirim o yüzden yarın zaten randevum vardı yarın gözükecegim
mavikelebek_ Esosun ay ne bilim hamilelik psikolojisi acaba kitle mı oluştu diyorum kendi kendime kurup duruyorum
mavikelebek_ Esosun yok zaten normalde kalkmıyorum ama bi dün bulaşık makinasını dizdim aylar sonra birde kızım kek istedi oturarak onu yaptım yanımda kimse yoktu normalde wc dışında kesinlikle kalkmıyordum
merveklyc mavikelebek_ Büyük ihtimal vajinanın kendi yapısıdır biraz ittirmek gerekiyo girmesi için biraz zor oluyo
mavikelebek_ Rabiskooo annem kalıyor yanımda herşeyiyle o ilgilenir hafta sonları evine gidiyor eşim hafta sonları evde ama bazen cumartesi çağırıyorlar tek kalıorum
Rabiskooo mavikelebek_ Allah yardımcın olsun canım bende ailemin yanında kalıyorum eşim başka meekette evde tek inşallah bebisler sağlıkla gelirler
elcindefne mavikelebek_ bazen ben de değişiklik hissediyorum fitili koyarken, zor koyduğum zamanlar da oldu. Sorduğumda ise normal olabilir dediler. Sanırım rahim büyüdükçe oralarda değişimler oluyor :)
mavikelebek_ elcindefne olablir evet ilişkide yasak zaten bazen fitil bile yolunu bulamıo gitmio ileri o derece🤦🏻♀️