esma_korkut Selam kızlar Demir ilacı kullanıyorum çok kabızlık yapıyor …günde 3 lt su içiyorum 1.5 saat yürüyorum gene değişmiyor…Aynı durumu yaşayan var mı ? ne yapıyorsunuz bu durumda ?
Kdk esma_korkut ben yürüyüş moduna henüz giremedim düşük riskimden dolayı. Ama kabızlık için duphalac verdi doktorum işe yarıyor
kbrMEVA esma_korkut hoşaf kaysi hoşafı yapın için kaysili meyve suyu için kuru kaysi tüketin bide türk kahvesi bağırsakları calistiriyor
Havvaozgur esma_korkut bende çok kabızlık yaşadım kafama çok taktim ne yaptıysam düzelmemişti ağrılarım başlayınca doktorum magnezyum şase yazdı yan etkilerde ishal yapıyo bi taşla iki kuş vurmuş oldum gibi oldu😂
[silindi] esma_korkut 3lt su içtiğin halde gecmiyo mu gercekten ben önceden içmezdim şu an arttırdım biraz kabızlıga su iyi geliyor bende belkide önceden içmediğim için
esma_korkut [silindi] 3 lt su içiyorum sade Türk kahvesi içiyorum kayısı incir tüketiyorum vs vs …normalde de metabolizmam yavaştı ….eşim sofradan kalktığı gibi WC ye gider ben kaç gün bekliyorum 😡
Ght Canım doktoruna bildir muhtemelen demir hapindandir ben söyledim değiştirdi özel parayla alınan bı tane yazdı ona geçince ohh dedim resmen benim de öyle ne yapsam fayda etmiyordu ilaç değişince hiç sorun yaşamadım.
Htcklygt Geçen gün yoğurtla pul biber yedim galiba o ise yaradi bendede ama devamlı yapmamak lazım böyle şeyleri bağırsak tembelliği olmasın . En güzeli doktorunuza danışmanız
Babygirlmother @esma_korkut bekunis :) bitkiselmiş bi zararı yokmuş doktorum verdi arada kullanıyorum. Onun dışında sabahları aç karına sıcak suya kuru kayısı atıp bekletip suyunu içip kayısılarını içtiğimdede çok faydasını gördüm ama unutuyorum genelde
Yasemnnnnn Babygirlmother açıkçası ben onu hamilelerin kullanmaması gerektiğini biliyorum reçetesi de yazıyor çünkü bağırsaktaki hem yararlı hemde zararlı bakterilerin hepsinin dışarı çıkmasını sağlıyor yani bağırsağı boşaltıyor ama doktorun verdiyse bildiği vardır
Yasemnnnnn esma_korkut bende demir ilacı GynoTardyferon kullanıyorum başlarda öğleden sonra içiyordum bendede kabızlık yaptı daha sonra sabah aç kullandım yarım saat bekleyip kuru erik yedim sonra kahvaltı yaptım çok şükür o zamandan beri iyiyim
[silindi] esma_korkut bende aynıyım sade Türk kahvesini sabah aç karna iç Bi çay kaşığı da tarcın at içine sütle yap bide
Babygirlmother @Yasemnnnnn valla doktor verdi hatta ben içmiyorum diye eşim söyledi doktor da bitkisel o bişey yok onda dedi. Ama yinede çok zorlanmadan içmiyorum