Melekaksuu Oyku4534 ben daha once gitmedim muayene ücreti ne kadar bilmiyorum detayli için telefonla aradım.bilgi aldım
ikiponcik_annesi Simgelot başakşehir çam ve sakurada yaptırdm perinatoliji bölümüne randevu alıyosunuz
ADamla Minisannesi2904 Simgelot ben nr yazık ki hiç memnun kalmadım. Doktor yalandan bir baktı gibi üzerinde hiç durmadı. Yarım saat sürecek dediler 10 dk anca sürdü. Sonrada hemen kalktı gitti. Ultrason görüntüsünün de iyi olduğunu düşünmüyorum. Ne yazık ki ben tavsiye edemeyeceğim.
Minisannesi2904 ADamla benimki 25 dk sürdü detaylı bakıp her konuda bilgilendirdi resimlerimde çok net yüzü falan belli oldu hatta çerçeveye koydum demek doktordan doktora değişiyo banada o denk geldi
Deniz95 Güneşli erdem hastanesine giden var mı renkli ultroson için. Bağcılar devlet hastanesinden doktor geliyormuş
ADamla Minisannesi2904 evet kesinlikle demek ki doktorlar ilgili bir durum randevum cumaydı doktor yok cuma yarın akşam geelir misiniz dediler aceleye getirdiler bildiğiniz hatta çıktığımda çok üzülmüştüm dopru düzgün göremedim diye
htc91 Fizyoterapist videoyu cd olarakta veriyor ve telefonlarınızada atıyor. Ultrasonun netliği şahane dev ekran ve her şeyi çok net görebiliyorsunuz